發新話題

想做個新手中嫁新手XD

引用:
原帖由 cccarlos 於 13-8-2007 17:42 發表
打wargame唔同打cs啊,
會好痛嫁~
有錢就唔痛架喇,小弟窮無錢買vest,只係著住T-shirt,所以好痛....

令我記起上次有個新手又問想買m系,我地拋左成堆二戰m字開頭既槍俾佢參考
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

打wargame唔好比人知道你玩CS
會仲痛

引用:
原帖由 wonglk 於 13-8-2007 17:56 發表
打wargame唔好比人知道你玩CS
會仲痛
有關系架咩?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

比d反cs o既c兄射到返屋企都唔得=.=""(隻腳冇左,之後個屁股又爆埋,坐唔到車返屋企...)

嘩~多謝各位c兄幫手幫手
我念住用唔過2000去買..."
枝枝我知有得改...但係只係改嫁裝備去到幾多
因為我平時睇你地都係改m4a1之類多...
想買一枝平平地又可以多改嫁槍...

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 13-8-2007 19:25 發表
改槍係有某個目的去改...唔係話你同人講"枝槍改過架"就會有用, 有人改槍越改越壞...

2000蚊, 你其他架生呢?

你睇下張相, 睇下你諗緊既2000蚊買到幾多你認為需要既必需品...呢個package2500到

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 13-8-2007 19:25 發表
唔過$2000剩買支槍都夠既,不過未包:鏡、電、差機、槍袋|)
法軍既象徵~!

因為暫時都係得我一個人玩下....
未打war game 住...
所以,槍代同鏡都唔洗買...
等有war game玩先買

回覆 #24 nelsonkwok00 的帖子

唔打game, 枝槍有咩玩法?

e+上網睇下有d咩團join...
(本人喜歡拎槍的感覺,買返去自己玩)

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 13-8-2007 20:18 發表
e+上網睇下有d咩團join...
(本人喜歡拎槍的感覺,買返去自己玩)
作為開始係可以既(我覺得),但係長遠計果d都係必須品,三兩百洗左先都無妨~

即係....唔係好明....

引用:
原帖由 伯言 於 13-8-2007 20:13 發表
唔打game, 枝槍有咩玩法?
有d細路買尼打貓打狗打雀....

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 13-8-2007 21:34 發表
即係....唔係好明....
....你係想打既買埋mask加槍袋啦...

發新話題