發新話題

想做個新手中嫁新手XD

哦...
但係e+最重要都係有枝槍仔玩住先~

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 13-8-2007 21:52 發表
哦...
但係e+最重要都係有枝槍仔玩住先~
你買左支槍又冇電又冇差機,買番黎舞?
不如儲多陣錢買齊D必需品先啦
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

回覆 #31 nelsonkwok00 的帖子

一定要m4a1?
其他槍得唔得?
其他槍可能會平少少, 可以包到mask+電+差電机

因為M4A1可以做到愛國者的較果...

愛國者(MGS3的槍)

引用:
原帖由 yeungm 於 13-8-2007 22:01 發表
一定要m4a1?
其他槍得唔得?
其他可能會平少少, 可以包到mask++差電机
紅字既野國狗一盒過包哂
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 13-8-2007 21:59 發表

你買左支槍又冇電又冇差機,買番黎舞?
不如儲多陣錢買齊D必需品先啦
講明玩住先...緊係買電嫁...

回覆 #34 nelsonkwok00 的帖子

那碌是patriot啊
2千銀係整唔到的

引用:
原帖由 RYODLi 於 13-8-2007 22:03 發表

紅字既野國狗一盒過包哂
gxp ge m4 DIY = $1500 + battery ($2xx) + charger ($3xx) + mask ($100)

引用:
原帖由 yeungm 於 13-8-2007 22:10 發表

gxp ge m4 DIY = $1500 + battery ($2xx) + charger ($3xx) + mask ($100)
豬標支m4我兩個月前買要$1700喎
同埋匣呢?
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 yeungm 於 13-8-2007 22:10 發表

英文哦...睇唔明...
但係唔多想買國狗...
寧願草多點錢才算

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 13-8-2007 22:14 發表

英文哦...睇唔明...
但係唔多想買國狗...
寧願草多點錢才算
咁簡單都唔明?
你唔識查字典嗎?

引用:
原帖由 RYODLi 於 13-8-2007 22:03 發表

紅字既野國狗一盒過包哂
國狗mask/眼鏡俾你都唔帶啦,
叉機... 從來不獲好評啊...
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

引用:
原帖由 d@2007 於 13-8-2007 22:17 發表

國狗mask/眼鏡俾你都唔帶啦,
叉機... 從來不獲好評啊...
我只話國狗有齊咁多野
從來冇話過國狗D附件好用
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 Kane 於 13-8-2007 22:17 發表

咁簡單都唔明?
你唔識查字典嗎?
gxp ge m4 DIY
網上冇得查WO
串夠了....
後面個D英文我就睇得明

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 13-8-2007 22:20 發表

gxp ge m4 DIY
網上冇得查WO
串夠了....
後面個D英文我就睇得明
呢度版規所限,唔講得真牌子/鋪頭名,不過呢個係出槍既牌子黎
解作:既
槍名
Design In Yourself
法軍既象徵~!

發新話題