發新話題

想做個新手中嫁新手XD

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-8-2007 23:39 發表

我想玩d偏到衫都買唔到既....
索馬里亞蘭 軍?

回覆 #59 alien 的帖子

法佬
famas 1200有找
central euro一set 400零左右, 大冰先風莫知科應該仲有...
頭盔, vest....搵得到先算...用h帶頂住
漁夫帽 平平地美佬copy 70....
靴...黑boot一對就得...300上下掛...
叉機: 200幾啦...
電: intel叻 8.4v, 包你爽到冇人有....不過我用sanyo 8.4v1900mah
匣: 190一隻....
mask: 想型就bolle x800, 帶左眼鏡就x500, 想護埋面就火車頭mask

我第一次買裝都洗左3000幾=.=

2000 蚊想買住枝槍仔玩住先?
唔要國狗
即係要玩得既就係: 槍, 電, 叉機, bb 彈
仲要改埋既, 不如買枝二手係包晒既玩住先啦

引用:
原帖由 zeta 於 14-8-2007 01:01 發表
法佬
famas 1200有找
central euro一set 400零左右, 大冰先風莫知科應該仲有...
頭盔, vest....搵得到先算...用h帶頂住
漁夫帽 平平地美佬copy 70....
靴...黑boot一對就得...300上下掛...
叉機: 200幾 ...
(我新玩果陣 + 呢牌既)法佬:
FA-MAS:果陣買$1100

CE花BDU:去無良雞地駛左我$580,不過過左幾個月發覺應該係真品黎

頭盔:唔係必需品

vest:先峰而家有件$388既法佬CE花copy m83(我果陣買要$398)

H帶:起我賣左上邊講過果件vest之後,起老莫買買左H帶、腰帶、強匣袋X2,$280,事後再加多個大脾mask袋$80

漁夫帽:老莫買$80

靴:上camo樹買左對copy $400

法軍公發風鏡:$300

我第一次買左既野價錢總計:FA-MAS($1100) + CE花BDU($580) + vest($398) + 漁夫帽($80) + 靴($400) + 風鏡($300) = $2858

Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 14-8-2007 12:17 發表

(我新玩果陣 + 呢牌既)法佬:
FA-MAS:果陣買$1100

CE花BDU:去無良雞地駛左我$580,不過過左幾個月發覺應該係真品黎

頭盔:唔係必需品

vest:先峰而家有件$388既法佬CE花copy m83(我果陣買要 ...
唉......有現貨 幾好.........人地食我運費食到心痛//=\\

引用:
原帖由 alien 於 14-8-2007 12:24 發表

唉......有現貨 幾好.........人地食我運費食到心痛//=\\
師兄,你指邊樣野?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 14-8-2007 12:26 發表

師兄,你指邊樣野?
基本上 除碌89式、電、叉機、彈、彈匣同靴外
小的全部裝備都要托人地從日本運過黎......每件食我運費大概3~4成......

引用:
原帖由 alien 於 14-8-2007 12:44 發表

基本上 除碌89式、電、叉機、彈、彈匣同靴外
小的全部裝備都要托人地從日本運過黎......每件食我運費大概3~4成......
富貴富貴....

引用:
原帖由 Relentless 於 14-8-2007 12:46 發表

富貴富貴....
富咩鬼= =銀行戶口得番幾舊水剩.......

點解唔要鏡呢...萬一唔小心.....

淨係要槍黎做咩

如果想平, 國狗真係可以幫到你

引用:
原帖由 howard-ac 於 14-8-2007 12:53 發表
點解唔要鏡呢...萬一唔小心.....

淨係要槍黎做咩

如果想平, 國狗真係可以幫到你
國狗連埋鏡

引用:
原帖由 alien 於 14-8-2007 12:49 發表

富咩鬼= =銀行戶口得番幾舊水剩.......
錢揾呢洗,洗到無晒,你先會再努力D再搵多D,咁下次先可以洗得再豪D.
打wargame,買gear嘅錢通常都係冤枉黎瘟疫去架喇.

引用:
原帖由 Relentless 於 14-8-2007 12:57 發表

錢揾呢洗,洗到無晒,你先會再努力D再搵多D,咁下次先可以洗得再豪D.
打wargame,買gear嘅錢通常都係冤枉黎瘟疫去架喇.
窮鬼學生只可以靠住下晏果餐食少D去儲錢買野
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 14-8-2007 13:01 發表

窮鬼學生只可以靠住下晏果餐食少D去儲錢買野
我一日儲十蚊,四個月先買到支馬記MP5K+battery.

回覆 #73 RYODLi 的帖子

今年個心七上八落
SIDE ARM + 袋
L96
H帶
草埋下年暑假去敗家...
要三揀一...唉...
三樣夾埋每日飯錢草17都唔知要草幾耐...
仲要砌模型同買個新差機....
仲未計改同FAMAS改低橋(SNIPER型)同狙鏡....死得...

最驚係一個唔小心比人捉去交換生....

發新話題