23 12
發新話題

小白木問題XD

小白木問題XD

其實...我上左好多網睇....
成日都講金弓....
其實係咩來嫁...
唔該各位C兄來解說一下
感激!:x

大陸品牌

注意版規喎
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

可講講常用的牌子嗎!?

其實馬記的電槍係唔係可以換上金弓的零件!?~"

白木是啥? 你指白目吧....唔識唔好亂用,拜託!

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 13-8-2007 22:01 發表
可講講常用的牌子嗎!?

其實馬記的電槍係唔係可以換上金弓的零件!?~"
不建議使用

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-8-2007 22:01 發表
白木是啥? 你指白目吧....唔識唔好亂用,拜託!
= =......我又不是台人....但係又唔想用白痴2字...

唔該!唔好再串吧....係我本人什麼都不認識哦...

=======分段========
因為我在網上的2手區中看到很多這些例子
什麼什麼馬記電槍,已裝上金弓= =....不明白哦XD

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 13-8-2007 22:09 發表

= =......我又不是台人....但係又唔想用白痴2字...

什麼什麼馬記電槍,已裝上金弓= =.. ...
無人串你
只是你自己串自己

回覆 #7 nelsonkwok00 的帖子

金弓係大陸野, 馬記係架佬野, 當然唔換好過換!!
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

引用:
原帖由 d@2007 於 13-8-2007 22:15 發表
金弓係大陸野, 馬記係架佬野, 當然唔換好過換!!
哦...原來係咁...
仲以為金弓係D咩零件先XD

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 13-8-2007 22:09 發表

什麼什麼馬記電槍,已裝上金弓= =.. ...
我沒串你.....

我極度建議你落去桶工問 sales...因為我相信果間野既 sales可以幫到你...

回覆 #7 nelsonkwok00 的帖子

新朋友
唔好下下話人/覺得人地串你...
真係咁薄皮就自己搵哂d資料, 唔好靠人...

有時搵到d唔知咩名詞, 打佢入yahoo/goggle點都會有野出...

回覆 #10 nelsonkwok00 的帖子

朋友,
請問你今年幾多歲?

~"~
我16碎....

回覆 #14 nelsonkwok00 的帖子

你似6歲多d (no offense)

23 12
發新話題