發新話題

[WE] 我們牌新槍,你真係吹佢唔脹...

唔係掛

上網淘一支仲靚仔過佢

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

就咁睇落
似係求其搵枝現成槍
跟住整個睇落似MP7既盒
包住枝槍
同埋改長左槍管長度咁就算

睇住D留言真係好好笑,可能開箱後發現多左D野呢

回覆 18# 的帖子

From Facebook.
Im asking whether there will be a MP7 for HK3 to produce.

WE Gbb : Sorry Matthew....that's not what I meant. And you can keep dreaming.... o well....sometimes dreams do come true....you just NEVER know

引用:
原帖由 kai_matt 於 26-1-2013 12:58 AM 發表
From Facebook.
Im asking whether there will be a MP7 for HK3 to produce.

WE Gbb : Sorry Matthew....that's not what I meant. And you can keep dreaming.... o well....sometimes dreams do come true... ...
2013年新作發表,WE  SMG-8,外觀有點像MP7的未來概念微型衝鋒,不但細小輕巧,聞說價錢十分吸引,快將推出,大家不要錯過,聞說有變身套件供大家選購哦!

FROM PE

留意下D文字啦

回覆 20# 的帖子

留意ed....
and?
(OIC)

[quote]原帖由 rYaN 於 26-1-2013 01:00 發表

2013年新作發表,WE  SMG-8,外觀有點像MP7的未來概念微型衝鋒,不但細小輕巧,聞說價錢十分吸引,快將推出,大家不要錯過,聞說有變身套件供大家選購哦!

禁如果買支槍同套件個價又會唔會同馬記差唔多呢?

回覆 22# 的帖子

hopefully not la....
but the two mags shd be interchangable (normally);that will be quite nice

MP柒?!

引用:
原帖由 rYaN 於 26-1-2013 00:48 發表
睇住D留言真係好好笑,可能開箱後發現多左D野呢
你聽過呀邊個解就緊係好好笑啦, 雖然我都覺得好好笑

不過佢呢個癈殼都勁喎, D膠偷得真係好盡

吖唔記得講, 呢枝SMG-8 嘅SIZE, 好似同真嘅MP7差唔多

第時又會吾會出支MP伍,另買kit 變反做mp5 呢?!
你的日子如何,你的力量也必如何

回覆 26# 的帖子

呀james好似話有幾款mp5

引用:
原帖由 kai_matt 於 26-1-2013 11:51 發表
呀james好似話有幾款mp5
JAMES3年前已經俾我睇過D相...但3年後...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 26-1-2013 14:18 發表

JAMES3年前已經俾我睇過D相...但3年後...
三年又三年...
希望今次直係出啦
Kfc果枝好睇唔好食
仲有scar h,咪走數

回覆 28# 的帖子

佢今次話不久嘅將來
希望真係不太久

發新話題