發新話題

再來新仔問題XD

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 14-8-2007 22:54 發表

放心...我會再草錢錢先買...
咩係豬標!?....唔多明....
一間出槍既廠
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

回覆 #15 nelsonkwok00 的帖子

槍牌子名, gxp

回覆 #15 nelsonkwok00 的帖子

-del-

引用:
原帖由 cccarlos 於 14-8-2007 22:42 發表
http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D1

就算你買左支豬標
執靚個波箱仲要一定的$

電又係$
彈又係$
差機又係$

你得二千銀就其實唔係幾夠
...
馬記733玩 ...
馬記槍咪又係要成千銀....
係你話人地唔夠錢, 又要搞呢樣搞0固樣之前你會唔會諗下其實你既提意都幾無用?
買左馬記733 又點? 人地喜歡既係m4a1
買左馬記733, 跟住點解會搖頭, 咩係搖頭, 點解決, 又問一大輪
買左馬記733, 但係又想換金屬身, 結果又要俾多成千銀去換, 仲要係咁問點換
買左馬記733, 但係又想換一體管, 結果又係要俾幾百蚊去換, 點樣拆, 點樣換, 點樣裝, 又問一大輪
買左馬記733, 但係又想改大力d, 快d, 耐用d, 結果又係要俾錢買料,  衰左又上黎問一大輪, 跟手俾埋d 無謂既料錢出面槍鋪改槍
買左馬記733, 改好晒, 一出場即掃, 到底係佢玩得唔好, 唔識用枝槍定係間鋪改得唔好, 又上黎嘈一大輪.....
買左馬記733, 跟手有一兩個有玩過, 但係又唔係識晒成枝槍既運作, 原理, 佢俾人笑, 點解唔買枝豬標記....要洗多咁多錢.....跟住又上黎嘈....
係咪你認數先???

引用:
原帖由 myron21st 於 14-8-2007 22:52 發表
搞到好似773咁,唔似m4
nonono  933 man~
933/ m4 commando = 賣飛佛

引用:
原帖由 華田 於 14-8-2007 23:06 發表

馬記槍咪又係要成千銀....
係你話人地唔夠錢, 又要搞呢樣搞0固樣之前你會唔會諗下其實你既提意都幾無用?
買左馬記733 又點? 人地喜歡既係m4a1
買左馬記733, 跟住點解會搖頭, 咩係搖頭, 點解決, 又問一大輪 ...
對唔住也....
唔好咁LA....
錯也是我新手的問題...

回覆 #20 yeungm 的帖子

你果支唔夠原汁原味....................

回覆 #19 華田 的帖子

唔係

其實我都係上來學下野...
同一班C兄一齊傾下槍XD

引用:
原帖由 myron21st 於 14-8-2007 23:26 發表
你果支唔夠原汁原味....................
933 wor~

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 14-8-2007 23:36 發表
其實我都係上來學下野...
同一班C兄一齊傾下槍XD
你想傾咩槍? 如果唔關wargame事去軍事版啦,如果純吹水請到吹水區~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 14-8-2007 23:43 發表

你想傾咩槍? 如果唔關wargame事去軍事版啦,如果純吹水請到吹水區~

C兄...我唔係純吹水...只不過係想買之前做多READY...

唔想買左之後後悔...請多多忍讓我這新到不新的新手

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 14-8-2007 23:47 發表

C兄...我唔係純吹水...只不過係想買之前做多READY...

唔想買左之後後悔...請多多忍讓我這新到不新的新手
...我又做左衰人? 我驚你犯版規 ja.....適當既話題梗係去適當既區ga la....忍讓?而家邊忽冇忍你呀....

回覆 #27 nelsonkwok00 的帖子

試下唔好用konglish
大家都會易明好多

個人建議G標M4囉... 支持下香港出品(大誤)

發新話題