發新話題

SV 6 inch hicapa

回覆 14# 的帖子

係呀!!
NOVA條六吋sv就有,但係我怕要執死
所以都係用番sd/3\

回覆 14# 的帖子

我影相真係唔掂
明明一樣嘅grip, 我影到好似白色咁==

引用:
原帖由 kai_matt 於 8-2-2013 00:44 發表
nice collection
但如果可搵到Kimber的hi-capacity 下身就最好了, its called "Kimber Polymer Classic"
coz Kimber is made for 1911, 個人認為match 番1911身最好睇
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 kai_matt 於 8-2-2013 10:09 發表
我影相真係唔掂
明明一樣嘅grip, 我影到好似白色咁==
影product最好唔好用閃燈直打,
如果無得側打......用自然光都好。

回覆 18# 的帖子

嗯嗯
小弟不材,唔知hicap都有kimber身
請問有無得賣架@@

引用:
原帖由 kai_matt 於 8-2-2013 09:24 發表
我淨係知名槍有條NOVA嘅六吋SV架
但係應該同sd中身極唔夾
小弟主要想知六吋sv身仲有乜算擇

Btw, 我知sd係唔打得比賽嘅,現代東哥嗰啲提哂我
不過方向唔同...我唔要穩, 唔要定
我要跳 ...
我想問點解sd 唔打得比賽嘅 ??
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

好似馬記d coming soon 手辦~

回覆 19# 的帖子

但係我唔用閃光燈會好暗==
用咗閃光燈就太光
自然光係咪要朝早影/3\

引用:
原帖由 kai_matt 於 8-2-2013 10:18 發表
嗯嗯
小弟不材,唔知hicap都有kimber身
請問有無得賣架@@
未見過有Airsoft版
但Kimber有出過高容量Polymer下身, 個樣好似Para-Ordnance

引用:
原帖由 kai_matt 於 8-2-2013 10:23 發表
但係我唔用閃光燈會好暗==
用咗閃光燈就太光
自然光係咪要朝早影/3\
如果用閃燈....你又係用一般DC....試下減EV,
再唔係....係閃燈位置加一片牛油紙果D東西.....令到閃光柔和D

回覆 21# 的帖子

我真係唔知,因為我無玩ipsc
但係我識玩ipsc嘅人都叫我唔好用'濕9' design砌
不過我連場都唔會落
真係無所謂...

引用:
原帖由 2slow 於 8-2-2013 10:23 發表

未見過有Airsoft版
但Kimber有出過高容量Polymer下身, 個樣好似Para-Ordnance

https://encrypted-tbn0.gstatic.c ... AlWYsZ7VZNEdlBCtgdl
呢個款下身我接受唔到,無線條無美感

回覆 22# 的帖子

你話我影到?
咁姐係點

回覆 24# 的帖子

未見airsoft版

引用:
原帖由 RCman 於 8-2-2013 10:26 發表

呢個款下身我接受唔到,無線條無美感
所以我咪覺得用Kimber slide應該用返1911 囉

發新話題