發新話題

再來買前問再問~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 16-8-2007 21:37 發表

有人打動物的話我會想報警...
其實...打左你都唔知LA...
同...我有班FD都好多時做呢D野XD

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 16-8-2007 23:39 發表

你係咪認為你班fd用AEG/氣槍黎射動物係一件令你好自豪既事?:x
虧你仲「XD」得落
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

nelsonkwok00 , i hope u won't do such things as your friends...
and it is not funny, plz dun put XD after the sentence...

打game既時候人都有得你射啦 , 去射動物!?
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #31 nelsonkwok00 的帖子

咁講法呀...

其實...你比人打左都唔知啦

我會贊成立法21 age以下唔比玩氣槍

引用:
原帖由 Kane 於 17-8-2007 00:04 發表
我會贊成玩氣槍要拎牌...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 16-8-2007 23:39 發表

彈劾你~

你出黎打game d 人係自願俾你射~
你射隻狗/蚊你問過佢未?:x
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

引用:
原帖由 皇家御貓 於 17-8-2007 00:07 發表

我會贊成玩氣槍要拎牌...
明顯你樓上剛21?

另外, 考牌同道德水平有咩關係?

冷眼對血路~ 寂寞是命途~

引用:
原帖由 Kane 於 17-8-2007 00:04 發表
唔好一竹篙打沉成條船啦師兄
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

個D都係朋友行為...~"
我真係唔會咁做呢...~"
點解要罵我D朋友再罵我呢!?
罵就罵佢地好了.....
我又未做過.....
同射狗呢個行為...係好危險LO...

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 17-8-2007 00:49 發表
個D都係朋友行為...~"
我真係唔會咁做呢...~"
點解要罵我D朋友再罵我呢!?
罵就罵佢地好了.....
我又未做過.....
同射狗呢個行為...係好危險LO...
你而家咁俾人話一話提一提醒,覺得好hurt?

dont hurt the animals! its not kidding...:x :x :x

引用:
原帖由 adrianyahk 於 17-8-2007 00:51 發表

你而家咁俾人話一話提一提醒,覺得好hurt?
冇咁講過~
同冇俾個面色人睇~
只係俾你地提一提,我都覺得好D FD好錯

引用:
原帖由 golliwog19 於 17-8-2007 01:01 發表
dont hurt the animals! its not kidding...:x :x :x
我冇呀

發新話題