發新話題

再來買前問再問~

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 17-8-2007 00:49 發表
個D都係朋友行為...~"
我真係唔會咁做呢...~"
點解要罵我D朋友再罵我呢!?
罵就罵佢地好了.....
我又未做過.....
同射狗呢個行為...係好危險LO...
bcoz it sounds like you feel all right about what they do...:x

真係擔心呢位樓主如果落場的話係會有機危險..應該話你如果買左槍之後...會發生咩事先岩.......我斷估你唔會真係諗住打開窗, 搵隻雀, 搵個路人黎試下下話...(唔好比我講中)

引用:
原帖由 d@2007 於 17-8-2007 00:11 發表

明顯你樓上剛21?

另外, 考牌同道德水平有咩關係?
呢個都係操守既一種囉.....考牌要上堂 , 上堂要學野.
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 17-8-2007 01:05 發表

冇咁講過~
同冇俾個面色人睇~
只係俾你地提一提,我都覺得好D FD好錯
雖然慶幸你冇做過 , 但你竟然係c兄們提一提先覺得有問題 , 希望你唔好咁做之餘 , 都勸下你d朋友仔 , 唔好傷害小動物 , 要射就堂堂正正係場上面互相較量 , 傷害冇還擊力同無辜既 , 完全唔係人類所為 ...希望大家都明白wargame 既真正意義 ^^

回覆 #49 shamotang 的帖子

wargame 既真正意義是什麼呢?

引用:
原帖由 cccarlos 於 17-8-2007 14:05 發表
wargame 既真正意義是什麼呢?
戰爭遊戲

一睇都知某人心智未成熟啦... |)  又話打錯字又話關FD 事唔關佢事... |)

引用:
原帖由 於 17-8-2007 20:51 發表
一睇都知某人心智未成熟啦... |)  又話打錯字又話關FD 事唔關佢事... |)
係啦係啦~
真係唔知呢
嘩~食咩來呀
咁多骨嫁!?
好心d人啦
唔關佢事就唔好亂咁嘈la
講明唔關我事又係度暗串
係就講明d!
如果我真係用槍射過個d小動物呀
洗咩上來問點買槍呀
唉....醒d得唔得嫁

ps下次要串,就要串明d,心智未成熟明顯就睇唔明成熟嫁暗串嫁)

哦?! 要開始了 ??

1.各位之言論及發表請勿過於激烈以免影響其他人。

3.希望大家可以盡量互相忍讓,如有對某位版友之言行反感或認為該會員有作出對你不敬行為或挑釁時,請向該區版主反映或按"投訴"。

4.請不要作無謂POST WAR。

5.如發現有人於POST WAR 中小事化大、火上加油或無事生有者將有可能作出適當處分,嚴重者將即時被撤銷會員戶口。

回覆 #36 Kane 的帖子

...我...未到21.... ...可唔可以....考牌.....

引用:
原帖由 gtoray 於 17-8-2007 21:37 發表
哦?! 要開始了 ??
不是哦...
但係某心智好成熟嫁人
分明就係要係度公開引起戰爭

回覆 #54 gtoray 的帖子

lock post 吧la....遲早出事

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 17-8-2007 21:38 發表

不是哦...
但係某心智好成熟嫁人
分明就係要係度公開引起戰爭
stop flighting from here then~

回覆 #58 match_man 的帖子

我地都想d新手記住安全知識,
不要做出危害他人,動物,以wargame這個活動的行為

p.s. 請不要作出煽風點火的行為

發新話題