60 1234
發新話題

[others] 某廠將要出的Full scale MP7

某廠將要出的Full scale MP7

張相好熟口面

可唔可以俾少少貼士係邊間廠?

間新潮流聽講因為版權問題出唔倒...

回覆 4# 的帖子

can't 100% trust VXC ar......
but I will definitely buy one

引用:
原帖由 kai_matt 於 2-3-2013 23:24 發表
can't 100% trust VXC ar......
but I will definitely buy one
我連馬記出都忍左手咁耐,
今次望v記唔好貴

引用:
原帖由 Stig 於 2-3-2013 23:22 發表
間新潮流聽講因為版權問題出唔倒...
間新流潮 只以full size 作招來.. 新廠第一炮gbb,性能一切成疑,早就不太睇好...

Kfc唔係一開始就話full scale?

引用:
原帖由 Dave 於 2-3-2013 23:28 發表

間新流潮 只以full size 作招來.. 新廠第一炮gbb,性能一切成疑,早就不太睇好...
如佢以性能穩定主打,MP7已有KVVA &馬記係度會冇淡好食,
希望真係VFZ出番HK系列GBB, 膠身定價跟番UMP槍價就合理,
SMG GBB MP7個外型新潮緊緻一啲 ,係我杯茶

引用:
原帖由 jn_jona 於 2-3-2013 23:31 發表
Kfc唔係一開始就話full scale?
揾番mp7口徑彈長度資料, 對比KFC彈匣闊度應該對於我地冇模過實物係最有參考性
睇埋片參考,以鬼佬身型揸住MP7都唔細支, 不過始終冇100%確定到尺吋, 除非搵到用家拉尺度出黎
http://www.youtube.com/watch?v=Sjt62h56x-E
http://www.youtube.com/watch?v=KVBzDbAWvOk

最初marui,ksc採寸如此失敗簡直是丑聞.越新的款越信不過

最初一堆扮專家的傳媒不學無術,店家立心不良,羊群們白痴

今天這怪現象屢見不鮮

拿授權勒索的投資者->不認真的廠->收錢吹風的中立傳媒->專用吹風login->以寫開箱文博like的羊->白痴的羊群

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 3-3-2013 01:24 發表
最初marui,ksc採寸如此失敗簡直是丑聞.越新的款越信不過

最初一堆扮專家的傳媒不學無術,店家立心不良,羊群們白痴

今天這怪現象屢見不鮮

拿授權勒索的投資者->不認真的廠->收錢吹風的中立傳媒->專用吹風logi ...
日出之前我將會3次扮唔識你

大佬呀.
張相係WGx係FB post出來,裹面講到明係Umerax出la.

比多張相看

上面係KWA,下面係真野.

60 1234
發新話題