發新話題

三位老伯 (#1 新增試射視頻)

哇! 毒到不得了
第一次見到呢把 TANAKA WZ-63
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

TANAKA WZ-63 比個like 你

三位老伯話"三缺一",要我揾多隻腳...........
馬記真好野,呢支跳殼MPL當時可以話係走在時代尖端

附件

IMG_9092_大小 .JPG (48.09 KB)

27-4-2013 23:54

Marui MPL

IMG_9092_大小 .JPG

IMG_9095_大小 .JPG (48.7 KB)

IMG_9095_大小 .JPG

IMG_9094_大小 .JPG (58.48 KB)

IMG_9094_大小 .JPG

IMG_9093_大小 .JPG (52.46 KB)

IMG_9093_大小 .JPG

IMG_9099_大小 .JPG (58.54 KB)

IMG_9099_大小 .JPG

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

等我支wz63番來又影下

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 28-4-2013 10:34 發表
等我支wz63番來又影下
Bid左啦?恭喜恭喜

不過吾知幾銀到手

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 28-4-2013 14:32 發表
不過吾知幾銀到手
好。。。等我過去推高兩手先

bid完了 我意思係吾知手續費之類

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 28-4-2013 15:43 發表
鬼馬呀你

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 28-4-2013 15:43 發表
連運費支槍預十至十一算無走雞

2300bid贏,咁幾錢番呢

回覆 26# 的帖子

日元??咁抵???

話說支WZ63早兩個月試打Blow唔起,檢查發現拍頭老化碎曬,左試右試試到KSC Glock17拍頭0岩size,順便彈夾入氣咀由拖喉改做KJ 92彈匣入氣咀.改完精神曬~
(視頻在1#)

附件

28-4-2013 19:52

右邊綠色原裝拍頭,左邊KSC Glock拍頭

引用:
原帖由 jacko 於 28-4-2013 19:29 發表
日元??咁抵???
http://page6.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/f127702025
no mag wor
26,250 円= 2283.8 HKD

still dun know shipping cost

點解支wz63上膛要用一陽指ge???

引用:
原帖由 jacko 於 28-4-2013 19:52 發表
話說支WZ63早兩個月試打Blow唔起,檢查發現拍頭老化碎曬,左試右試試到KSC Glock17拍頭0岩size,順便彈夾入氣咀由拖喉改做KJ 92彈匣入氣咀.改完精神曬~
(視頻在1#)
死都醫番生

發新話題