發新話題

[認真] 香港政府查緝氣槍內幕,一切都是中共的陰謀

引用:
原帖由 jasonma 於 5-5-2013 16:01 發表
這段時間網站不能連線,就是因為我洩露了消息,驚動了中共的駭客來攻擊此網站,你們還不相信我
你膠完未?

引用:
原帖由 zipp 於 5-5-2013 17:03 發表

你膠完未?
大家響fb吹水講到好似關佢事咁,都估倒佢會抽...

引用:
原帖由 jasonma 於 5-5-2013 16:01 發表
這段時間網站不能連線,就是因為我洩露了消息,驚動了中共的駭客來攻擊此網站,你們還不相信我
我小小你咩!明知這是國際陰謀,明知這是中共秘密,明知這是駭客會攻擊,明知與火星人有關....你仲上泥靠害?

用下腦la,我地話信你豈不是會被UFO吸走?! 難怪版主話CIA揾過佢,原來係刮你

我都懷疑左幾日ga la,

一個人會自己認係走私犯...奇...

廿一世紀一個人會因民主反共救國走私汽槍...怪....

當代中國一個民主反共救國走私犯竟可通過腐敗的海關而安然無事...但國內同好就不斷被捕...奇...

現今香港一個人竟有通天人脈無私踢爆共匪陰謀給同好知道,時間卻與cgf當機時間刎合...怪....

一個正常人仲不斷在港台槍網扮膠搏取信任....

駭客是PLA(總參二部),香港是港澳工委,海關則是政法委,台灣是統戰部....j兄級別相當高,人脈非常廣

WGY 也當機

引用:
張星宇巴打 我留意左你好耐

你真係好幽默

我自問都算個ok幽默既人 但係你幽默感比我真係高十幾二十倍

錯 應該係100倍先岩

估唔到我係呢個post竟然見識到你既威力

我真係笑到爆左肚 依家一路打字一路撿返d腸呀內臟呀腎呀

塞返落個肚到

你有冇諗過未來幾個月去紅館開棟篤笑?

引用:
原帖由 B20_hk 於 5-5-2013 18:25 發表
WGY 也當機
系統升級喎~

引用:
原帖由 Stig 於 5-5-2013 18:28 發表

系統升級喎~
我見係 404 error
呢排搞咩......

我就話用平野出事je
WGY 用貴野ga bor

引用:
翻譯以上火星原文:
這段時間陽具不能舉起,就是因為我洩太多精液,驚動了中央腦神經來攻擊前列線,你們還不相信我.....谷精上腦

以上

其實係平行宇宙出左問題
鵰。豹。狸。獅。狒

阿爺搞cgf點知後台硬無事,隔離就官差臨門黑客入侵<-----咁先叫範文ga ma

雖然無咩根據,但香港玩氣槍仲可以玩幾耐?玩到2046應該無得玩啦掛

話吾定上面玩得真槍,香港一樣只可玩汽槍

引用:
原帖由 jasonma 於 9-5-2013 15:59 發表

我不會亂講話,我是有第一手消息。你不知道香港的氣槍問題已經驚動國安部門了?中共的臥底無處不在。這個網站時刻都有網警在監控
you're a moron pretending to be an idiot

發新話題