發新話題

[認真] 香港政府查緝氣槍內幕,一切都是中共的陰謀

喂,幾時捉返佢入去醫院呀?

引用:
原帖由 jasonma 於 5-5-2013 16:01 發表
這段時間網站不能連線,就是因為我洩露了消息,驚動了中共的駭客來攻擊此網站,你們還不相信我
本來你洩露了這個消息, 對於"阿爺"根本毫不理會, 但你洩露了"駭客"竟然係來自"阿爺" ......

附件

9-5-2013 21:28

唔好叫佢走啦!!!
佢好睇過冇線套[膠輪布]同[低B若葉]呀
呀啫神係返來啦~開飯啦~呢餐有保路呀
(偽)Civilian Gunner Frontier 10th Team ~~ 22-5-2013
完全走外道,無一支槍外觀正常

重温案例:FBI
https://www.youtube.com/watch?v=4FLr4UvLm80
0:46:55至0:48:56

這段時間網站不能連線,就是因為我洩露了消息,驚動了中共的駭客來攻擊此網站,你們還不相信我
我不會亂講話,我是有第一手消息。你不知道香港的氣槍問題已經驚動國安部門了?中共的臥底無處不在。這個網站時刻都有網警在監控
該講的我都講了,要知道我這樣做可能會付上沉重的代價,我仍選擇豁出去。既然你們認為是胡說八道、危言聳聽的,小心吃虧在眼前是你們自己

翻譯以上膠質全文:
這段時間陽具不能舉起,就是因為我洩太多精液,驚動了中央腦神經來攻擊前列線,你們還不相信我,
我不會亂講話,我是有一手精液。我不知道時常打手槍問題已經損害睪丸輸精管了?中央腦神經以不受控制。這個傷害時刻都要醫生去監控
該講的我都講了,要知道我這樣做其實以付上沉重的代價,我仍選擇射出去。既然你們認為是胡說八道、危言聳聽的,我就在大家眼前表演食自己
(偽)Civilian Gunner Frontier 10th Team ~~ 22-5-2013

居台人士係有全民健保喎,門神,
你唔係連一千台紙都冇呀?

我不會亂講話,我是有第一手消息。你不知道香港的氣槍問題已經驚動國安部門了?中共的臥底無處不在。這個網站時刻都有網警在監控
------一個聯合國常任理事國的國安部門不去左八右八,無臥底,無網警監控....你話有無可能?香港又是否一個CIA,MI6,FSB的人都無?咁有又點?乜你好值得佢地開你file?

該講的我都講了,要知道我這樣做可能會付上沉重的代價,我仍選擇豁出去。既然你們認為是胡說八道、危言聳聽的,小心吃虧在眼前是你們自己------祂呀!我們可以點處理當下危機?

政府對社區中的精神病人投放資源不足!

周一鱷同張建宗要打pat pat

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 9-5-2013 23:11 發表
政府對社區中的精神病人投放資源不足!

周一鱷同張建宗要打pat pat
冇計啦~~狼鷹都冇腦佢D O靚好極有限~~~又或者佢地都係傻嘅,所有良資源投放晒係佢地到

我依家好驚,吾係驚特務

係驚返工落樓比rambo刀插死

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 10-5-2013 00:18 發表
我依家好驚,吾係驚特務

係驚返工落樓比rambo刀插死
小心有人在你d 食物放幅射,等你食落肚慢慢死

引用:
原帖由 sunny2014 於 9-5-2013 19:01 發表
喂,幾時捉返佢入去醫院呀?
捉佢去小欖啦!有好多院友同佢玩!
偽君子!永遠虛偽!

大家想佢死定想留佢響度恥笑?

回覆 88# 的帖子

玩多陣先啦, 可能仲有緊料爆呀
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

發新話題