發新話題

[認真] 香港政府查緝氣槍內幕,一切都是中共的陰謀

引用:
原帖由 jasonma 於 28-4-2013 12:08 發表
據可靠內線報告,中國海關多次向港方投訴氣槍流入大陸,企圖用盡一切手段打壓,但由於在香港不屬違法,於是跟香港警方私下交換情報,聯手打擊槍界,派人檢舉香港的店家販賣非法氣槍,讓香港警方互相配合逮人。信不信 ...
妖。。。真係小學生都作得好過你

門神?。。。。。唔理啦。。。。拜左先

引用:
原帖由 jasonma 於 28-4-2013 12:08 發表
據可靠內線報告,中國海關多次向港方投訴氣槍流入大陸,企圖用盡一切手段打壓,但由於在香港不屬違法,於是跟香港警方私下交換情報,聯手打擊槍界,派人檢舉香港的店家販賣非法氣槍,讓香港警方互相配合逮人。信不信 有你
1。。。線報?。。。。扇動報
2。。。海關投訴?。。。。投乜訴?。。唔洗做坐係度好唔好?
3。。。手段打壓?。。。。唔洗咁煩。。。掃晒32間大小狗廠就得。。。不過掃左班官食乜?
4。。。跟港警私交情報?。。。。呢D走私野。。。海關造
5。。。聯手打擊槍界?。。。。九唔塔八
6。。。港店家賣非法氣槍?。。。。邊間?。。。好多人想知
7。。。信不信有你? 。。。信不信“由“你呀。。。大學生

PS:要寫就寫好D-----我依家知點解電視台D編劇咁難捞

唔好ban佢呀
Ban左無溝得玩呀

引用:
原帖由 亞爾多 於 28-4-2013 21:04 發表
根據本人腦補指出

近期事件係門神陰謀
只要香港全面禁槍,門神就可以靠自己門路獨攬香港市場
所有案件其實係門神叫手下犯案

信不信由乃
我信

引用:
原帖由 gtoray 於 9-5-2013 16:37 發表

點解你係都唔肯睇醫生?
停左藥!

亻巨 糹巠 厶人 口吾 亻系 米青 礻申 禾斗 艮旡 問 是頁 。。。。!

附件

9-5-2013 18:13

發新話題