59 1234
發新話題

L119A1 SFW Style Barrel

L119A1 SFW Style Barrel

i found this news from massive forum accidentally
a.code's product

Direct Link

收檔啦佢~支SA都唔知去左邊~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-8-2007 21:34 發表
我估barrel應該唔會啩....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-8-2007 21:34 發表
o甘又唔好o甘講!可能慢功出靚貨呢!
枝一體有趣有趣

引用:
原帖由 gtoray 於 26-8-2007 21:43 發表

我估barrel應該唔會啩....
Bay Bay 有人放...
傻傻哋...45磅
DIY 五十蚊唔駛,很多人都是DIY
支119a1重要無人見過
Marking, Size 所有嘢都係估
佢支85現在仍石浸大海
做生意最緊要誠信

引用:
原帖由 B20_hk 於 26-8-2007 22:28 發表

支119a1重要無人見過
Marking, Size 所有嘢都係估
you really sure about that?!

引用:
原帖由 savio 於 26-8-2007 22:48 發表

you really sure about that?!
咁你覺得生產商的人見過嗎???
事實L119a1暫知只配給英軍中的特種部隊
相信詳細見過者有英軍特種部隊,記者,阿富汗人,槍廠,MOD......等

P.S. 我都希望有人見過和可以分享一下

(千萬不要告訴我有位英軍特種部隊年青少校向你分享他的從軍經歷和武器)

引用:
原帖由 B20_hk 於 26-8-2007 22:50 發表

相信詳細見過者有英軍特種部隊,記者,阿富汗人,槍廠,MOD......等

(千萬不要告訴我 ...
"兒童台"有自稱"英軍真品人"呀~仲話SR25系老作出黎果位猛人可能見過!!

引用:
原帖由 bravohk 於 26-8-2007 23:15 發表

"兒童台"有自稱"英軍真品人"呀~仲話SR25系老作出黎果位猛人可能見過!!
"兒童台"正呀!!!
好多猛人...重有"巴士特警"

引用:
原帖由 bravohk 於 26-8-2007 23:15 發表

我見過3個
sas 長官
英軍真品人
navy seal 青年軍

引用:
原帖由 Kane 於 26-8-2007 23:19 發表

我見過3個
sas 長官
英軍真品人
重有"巴士特警"

引用:
原帖由 Kane 於 26-8-2007 23:19 發表

我見過3個
sas 長官
英軍真品人
英軍真品人~仲話返黎授徒添呀!!唔知呢排會晤會多左批勁人打GAME???

引用:
原帖由 bravohk 於 26-8-2007 23:25 發表

英軍真品人~仲話返黎授徒添呀!!唔知呢排會晤會多左批勁人打GAME???
佢應該開學啦!!!

引用:
原帖由 B20_hk 於 26-8-2007 22:50 發表

(千萬不要告訴我 ...
i'm juz wondering, but thanks for your explaining

引用:
原帖由 bravohk 於 26-8-2007 23:25 發表

咁我開學校都得啦
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

59 1234
發新話題