23 12
發新話題

唐x9

唐x9

我想知唐x9有咩罪行,因為我都比佢呃左好多。
本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 -20 違規內容 27-8-2007 15:04
  • gtoray 金錢 -20 違規內容 27-8-2007 15:04

回覆 #1 Banrey仔 的帖子

你比佢呃左噤多次都唔知唐??有咩罪行?
你係慘D o既...

http://civiliangunner.com/cgf/vi ... &extra=page%3D1

14.為保障閣下,禁止公佈或使用店舖/商戶真實名稱,建議用諧音/代詞 。如因公佈或使用槍店真實名稱而惹上法律問題,將是發佈者之責任。

引用:
原帖由 gtoray 於 27-8-2007 15:07 發表
http://civiliangunner.com/cgf/vi ... &extra=page%3D1

14.為保障閣下,禁止公佈或使用店舖/商戶真實名稱,建議用諧音/代詞 。如因公佈或使用槍店真實名稱而惹上法律問題,將是發佈者之責任。
對不起,我不知道。

而且你聲稱比佢呃左好多
咁你應該好清楚佢有咩罪行,講返比我地知

引用:
原帖由 gtoray 於 27-8-2007 15:13 發表
而且你聲稱比佢呃左好多
咁你應該好清楚佢有咩罪行,講返比我地知
槍又改唔多,又貴又質量差,加埋都呃左2千,但枝M4又幾正。

回覆 #6 Banrey仔 的帖子

...
...
...
...

槍又改唔多係罪行咩...
貴又係罪行咩...
D槍唔係佢造嫁wor, 質量差又入佢帳
呃左你噤多次你都係要買佢野噤係咪你問題呢...
M4又幾正...噤你又係到臭串

引用:
原帖由 Banrey仔 於 27-8-2007 15:16 發表

槍又改唔多,又貴又質量差,加埋都呃左2千,但枝M4又幾正。
國狗係咁o架啦
一分錢一分貨
佢賣你買,又唔係佢做
呃左你d乜...

我就奶野啦 , 買左2隻手槍匣
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #9 皇家御貓 的帖子

我重奶野,買左個電動上鍊器$70,現兩點都係$60,費時行咁遠就俾佢昆多$10,居然唔對應馬記匣,聽住個摩打係咁轉,不知幾開心,買之前已經買佢使唔使同大陸匣一齊買,會唔會唔
Exemplo ducemus
[img][/img]

好彩我冇係佢到買過野.....我只係好奇怪個日去大棠....個試槍區比佢地攻佔左 立刻對住佢,打多2飛

其實買國產野, 有基本對果件野既認識, 就唔會出事...
所以gather information好重要...

朋友...$2000係wargame來講只係濕濕碎o者....算吧啦~
(但係用二千蚊玩國狗又好似.......不如玩返日本台灣香港狗...)

我係佢個到買咗3個M4匣.............
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

自國產貨出現之後 我個人對國產野一直都冇乜信心 同埋佢地當正自己真係攞正牌咁!!! 又唔知佢地出品嘅野幾咁..........唉....!!! 比著我寧願攞d錢去過大海都好過比佢地賺...所以行到槍街 我眼尾都唔會望下個間野    (純粹個人觀感同意見)

23 12
發新話題