42 123
發新話題

[KSC/KWA] KWA KRISS VECTOR 最新消息

KWA KRISS VECTOR 最新消息

Announcement Concerning Kriss Vector and Related Products

City of Industry, CA – June 4th , 2013 – It has come to our attention that some confusion over KWA's continued right to market and sell the KRISS Vector SMG GBB and related licensed products may have been created by certain publicly released statements, including those made by KRISS and its management.
KWA is aware of such unfortunate statements, it vigorously disputes them and intends to take all necessary and appropriate steps to fully enforce its rights to market and sell such products.
We appreciate and highly value your long-term support and confidence in doing business with KWA. It is our most sincere wish to continue providing you with the products and service of the best possible quality.

Source: http://www.kwausa.com/latest-news/123-kriss-vector-announcement

KWA vs KRISS?
好強硬嘅措辭,究竟KWA同Kriss發生咩事?

PS Kriss官網嘅KWA Airsoft Kriss介紹page已經Del咗

初頭重好地地,宜家發生咩事也

據得昌大馬生。。。内部消息。。。拉臣。。。傾唔掂數。。。會停供貨一段時間。。。但唔洗担心。。。係有得傾既。。。會再供貨

引用:
原帖由 tango1997 於 6-6-2013 20:00 發表
據得昌大馬生。。。内部消息。。。拉臣。。。傾唔掂數。。。會停供貨一段時間。。。但唔洗担心。。。係有得傾既。。。會再供貨
冇拉臣出唔出得架?我唔mind 冇marking 的

btw 之前疑似話出完gbb 出aeg ,但樓梯響都冇.,..
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 6-6-2013 20:49 發表

冇拉臣出唔出得架?我唔mind 冇marking 的

btw 之前疑似話出完gbb 出aeg ,但樓梯響都冇.,..
槍既外型係有版權

引用:
原帖由 skyasd123111 於 9-6-2013 02:38 發表

槍既外型係有版權
Yes要出就要走D技術位。。。!

KRISS VECTOR間廠之前出消息話KWA未經授權下出售侵權產品
但我只係見過KWA出過支槍

睇完果篇文之後,我對KRISS VECTOR呢間濕_廠完全失望(同老屈有咩分別)
極度睇唔起

呢間死人廠一於出一支高科技高技術但冇人買既槍啦。

引用:
原帖由 4jai 於 9-6-2013 13:20 發表
KRISS VECTOR間廠之前出消息話KWA未經授權下出售侵權產品
但我只係見過KWA出過支槍

睇完果篇文之後,我對KRISS VECTOR呢間濕_廠完全失望(同老屈有咩分別)
極度睇唔起

呢間死人廠一於出一支高科技高技術但 ...
我淨係記得出槍之前仲係信細旦旦話大家合作無奸出一支成品,出左之後又話呢支係像真度好高嘜嘜七七,
講到大家合作魚快,點知一個屈尾十話人侵權,都唔知攪咩...
我直覺上覺得係見支野做得好想R 多D 收陀地人家唔肯就一拍兩散,是我想像力太強嗎?

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 tango1997 於 9-6-2013 02:53 發表

Yes要出就要走D技術位。。。!
令我諗起WE 支 MP7 TACTICAL !

引用:
原帖由 Dave 於 9-6-2013 18:37 發表

那是smg8,跟MP7甚麼的沒關係
話說,WE其實一早整好左MP5同P90既sample,不過因為版權冇得出
HK同FN既槍可以同平價GBB say goodbye

引用:
原帖由 Dave 於 9-6-2013 18:37 發表

正到無朋友呀

引用:
原帖由 tango1997 於 9-6-2013 20:19 發表

正到無朋友呀
希望有神秘mp7槍身

引用:
原帖由 F_Fillet 於 10-6-2013 10:21 發表

總有日版可以買, 日本無呢種低b限制, 唔係同一類product無得告人(真鐵/airsoft)
請問你有冇聽過cybergun同umarex?就係呢d公司用左真鐵版權黎告人
其實唔止日本,台灣如果內銷都ok,但首先日本既GBB出得慢過烏龜,而且價格高仲要自已配金屬parts,而且係唔可以賣去西方國家既情況下,好難開大生產線而圖利,最多少量生產,咁樣成本同價格都較高
所以,牌權蟑螂很討厭

引用:
原帖由 skyasd123111 於 10-6-2013 20:46 發表

請問你有冇聽過cybergun同umarex?就係呢d公司用左真鐵版權黎告人
其實唔止日本,台灣如果內銷都ok,但首先日本既GBB出得慢過烏龜,而且價格高仲要自已配金屬parts,而且係唔可以賣去西方國家既情況下,好難開大生產線 ...
如果所有汽槍生產商一齊唔向佢第買板權,等佢第冇錢掙,可行嗎?
One sword keep another in the sheath.

Sometime,the threat of violence alone is a deterent.

Sometime,by taking a lift other can be preserved

42 123
發新話題