發新話題

M2 Tripod .30 Browning

引用:
原帖由 tango1997 於 12-7-2013 12:16 發表
記得揾吓個倉呀~~~~
Tango C-Hing, 有機會搞吓尼架AP50,如果冇記錯其中有配件可以砌埋你想要嗰架!如果我係屋企揾到影相俾你

附件

12-7-2013 19:02

引用:
原帖由 kai_matt 於 12-7-2013 13:06 發表
點解可以夠大放咁多槍
真羨慕
Kai_matt C-Hing 你啲collection咁勁 !我點敢係超人面前扮怪獸呀

引用:
原帖由 MANKF 於 12-7-2013 19:02 發表

Tango C-Hing, 有機會搞吓尼架AP50,如果冇記錯其中有配件可以砌埋你想要嗰架!如果我係屋企揾到影相俾你
Thank you man 師兄

引用:
原帖由 oliver1997 於 12-7-2013 14:22 發表
好有錢吖......
有得參觀就爽
呢度好多高人plus有錢哥卅叔卅伯and姐  我祗不過係一個基層五金收買佬咋

回覆 17# 的帖子

你唔好咁講呀
我啲小朋友玩具點叫到collection
我周不時搵師兄你嘅舊post睇
真係好毒好毒
啲木托 好羨慕

引用:
原帖由 tango1997 於 12-7-2013 12:40 發表

唔洗大哥
要幫手出聲啦
老鼠入米缸?!放心,我係Hello Kitty

引用:
原帖由 MANKF 於 12-7-2013 19:52 發表

呢度好多高人plus有錢哥卅叔卅伯and姐  我祗不過係一個基層五金收買佬咋
吾怪得曾俊華自稱中產

hehe

回覆 22# 的帖子

i immediately think of this also, hah

有醒精神。。。無醒頭暈

附件

15-7-2013 20:04

回覆 24# 的帖子

Tango C-Hing 好毒!連啲圖都毒過人  曾幾何時係ebay見到你呢份巨無霸切割式教學用M1919A4 .30 Browning,真係想bid佢返尼!但返唔返到尼呢又係另一件事  所以都係唔bid   回返一張俾你,啲件好齊!多謝晒

附件

15-7-2013 22:19

回覆 1# 的帖子

今日收到!原來絕對唔大盒!不過都有啲重量!

附件

16-7-2013 20:53

買隻腳做乜鬼,除非你.....影相用

拍AV

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 16-7-2013 21:02 發表
買隻腳做乜鬼,除非你.....影相用
同支台灣嘢搞像真

附件

16-7-2013 22:18

引用:
原帖由 tango1997 於 16-7-2013 21:54 發表
拍AV
最後都係用尼射準啲啫!

發新話題