發新話題

裕華SA80

回覆 #60 Royal_9413 的帖子

PM左contact俾你喇..
有要求就大哥, 冇要求就Ignore

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 9-9-2007 10:48 發表

我只係擔心帶佢出去既話要帶埋支MP5SD做spare ....未用過國貨冇咩信心
帶晒2支sa出去咪得囉

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 9-9-2007 17:17 發表

帶晒2支sa出去咪得囉
都係一個好主意, 因為岩岩發現支SD個波箱裂左 ...知唔知原裝波箱殼幾錢呢...?

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 9-9-2007 17:21 發表

都係一個好主意, 因為岩岩發現支SD個波箱裂左 ...知唔知原裝波箱殼幾錢呢...?
波箱都裂埋?
買過支hk53啦,16旅d紅帽仔都用架

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 9-9-2007 17:25 發表

波箱都裂埋?
買過支hk53啦,16旅d紅帽仔都用架
支槍朋友俾既, 佢都唔知有問題, 因為外表超新淨(十年槍齡)

HK53D匣貴唔貴?

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 9-9-2007 17:27 發表

支槍朋友俾既, 佢都唔知有問題, 因為外表超新淨(十年槍齡)

HK53D匣貴唔貴?
我用國產鏈匣,70蚊隻
因為我支hk53自己組合而成ge

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 9-9-2007 17:29 發表

我用國產鏈匣,70蚊隻
因為我支hk53自己組合而成ge
國產都有HK53?! 又有SA80, L96A1, 迷你米, 就黎乜野英軍槍都出晒

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 9-9-2007 17:31 發表

國產都有HK53?!
(HK33 - 前截 - 尾柄) + ca mc51前截 + 馬記mp5j下身連波箱 + g3拉柄變mp5款 = Royal_9413的hk53

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 9-9-2007 17:34 發表

(HK33 - 前截 - 尾柄) + ca mc51前截 + 馬記mp5j下身連波箱 + g3拉柄變mp5款 = Royal_9413的hk53
原來係D parts多到砌到支槍出黎.....咁多parts, 幾時先出A2 cocking handle....

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 9-9-2007 17:31 發表

又有SA80, L96A1, 迷你米, 就黎乜野英軍槍都出晒
未有SA80其他家族成員

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 4-9-2007 22:13 發表
灣仔um$770唔知有沒有現貨
邊到呀 ???
好近我wor

引用:
原帖由 jOEl大大 於 11-9-2007 00:40 發表

邊到呀 ???
好近我wor
引用:
原帖由 Royal_9413 於 4-9-2007 22:13 發表
灣仔um$770唔知有沒有現貨
http://www.civiliangunner.com/shops.htm

我平時冇玩過槍, 唔知邊到um

引用:
原帖由 jOEl大大 於 11-9-2007 00:45 發表
我平時冇玩過槍, 唔知邊到um
check the above link and u will got the answer

THX VERY MUCH =]

發新話題