發新話題

Oakley factory pilot手套

吓坩恐怖 正奸商

隔離台.

http://www.wargameyau.net/forum. ... &extra=page%3D1

不過可能個label 痴左係後面唔出奇
Exemplo ducemus
[img][/img]

引用:
原帖由 marcooo 於 28-8-2013 22:32 發表
隔離台.

http://www.wargameyau.net/forum. ... &extra=page%3D1

不過可能個label 痴左係後面唔出奇
我都中過伏,買左對假野二百幾蚊
之後係show pass買左對4百幾
真假我唔識分,不過貴野戴上手又通氣又軟.平野二百幾又膠又硬
睇師兄張相我覺得係show pass果隻..
對面台果張就似二百幾果隻

同貴野出左汗D皮位會吸水變深色
假野是不吸水的

真嘢話會有齊label , label 有銀線,

碳纖係唖黑

包裝硬卡紙再加barcode label。

呢個係一兩年前得到嘅資料

就咁睇的話,我都唔識分

當時我買就$3xx 一對,未計運

宜家官網USD70 free shipping to US
[img][/img]

引用:
原帖由 marcooo 於 28-8-2013 23:32 發表
真嘢話會有齊label , label 有銀線,

碳纖係唖黑

包裝硬卡紙再加barcode label。

呢個係一兩年前得到嘅資料

就咁睇的話,我都唔識分卡紙

當時我買就$3xx 一對,未計運

宜家官網USD ...
舊版碳纖係光面
我隻平野都有銀線同卡紙 , label方面一樣的

回覆 21# 的帖子

唔通係傳說中A 貨?

有人話係新舊版,色水唔同
[img][/img]

引用:
原帖由 NCP013 於 5-8-2013 13:17 發表

果對3百幾蚊既手套唔洗
無記錯係要的

引用:
原帖由 marcooo 於 29-8-2013 01:23 發表
唔通係傳說中A 貨?

新舊版色水真係唔同的

附件

29-8-2013 01:30

引用:
原帖由 sam524 於 29-8-2013 01:30 發表

無記錯係要的
係, 我錯了, 各位SORRY.
我問返佢地, 全線SI 系列都係需要的

回覆 24# 的帖子

怪之得叫

New Khaki
[img][/img]

請問好多樓上鋪見到2舊水果D應該係COPY吧?

引用:
原帖由 acmchan88 於 12-9-2013 23:51 發表
請問好多樓上鋪見到2舊水果D應該係COPY吧?
2舊咁貴....一定copy得好靚.....

引用:
原帖由 marcooo 於 29-8-2013 01:23 發表
唔通係傳說中A 貨?

佢塊版一水水的
一時光面一時啞面,但摸上去嘅凹凸質感,唔係普通嘅膠做得到

回覆 21# 的帖子

我買個對唔係零售。所以label 無價錢。

唔知高級A 貨個label 係點樣
[img][/img]

發新話題