發新話題

老莫~~

引用:
原帖由 samurai 於 21-9-2007 12:20 發表
Marpat woodland 都系$180 Only

行仔都要$450
大兵都要$500
老莫果套老番來架嘛?

我要搵既好多法軍野老莫都有,仲要都幾平下
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 samurai 於 21-9-2007 12:20 發表
Marpat woodland 都系$180 Only

行仔都要$450
大兵都要$500
180一套/一件?

引用:
原帖由 Pvt.King 於 21-9-2007 15:08 發表

老莫果套老番來架嘛?
wargame版 (人稱老翻)
老莫賣$ 80-/件!

$180/件 個件係2手真軍品!!
親身去睇0下!!

引用:
原帖由 里安 於 21-9-2007 22:21 發表

180一套/一件?
係一件(上身衫)!
所餘無幾! 佢賣0左成年有多!
D game友唔講;怕人買0西!!

某user 同老莫幾fd wo~

引用:
原帖由 Kane 於 22-9-2007 08:21 發表
收買ed?
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 Kane 於 22-9-2007 08:21 發表
同意!  Thank god I am not the only one think that way.... a bit obvious, don't you think?

引用:
原帖由 hintz123 於 22-9-2007 04:23 發表

wargame版 (人稱老翻)
老莫賣$ 80-/件!

$180/件 個件係2手真軍品!!
親身去睇0下!!
咁行仔買唔洗4百幾啦............

2百幾都有真品..............

老莫可能我唔好彩,我未係佢度遇上d師兄們所講的新淨真品

今日去左買法軍章
acu一set(衫褲帽) 230(好似係)

個老闆超好人
一知我唔識車魔術貼就即刻幫我剪左塊貼上去
真係以後要多d幫襯佢囉

引用:
原帖由 zeta 於 22-9-2007 23:51 發表
今日去左買法軍章

個老闆超好人
真係以後要多d幫襯佢囉
果度差唔多成套法軍既H帶野有齊
p.s.我琴日先起老莫以$120既超低價買左個法軍musette F2 小背包
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 23-9-2007 00:00 發表

果度差唔多成套法軍既H帶野有齊
p.s.我琴日先起老莫以$120既超低價買左個法軍musette F2 小背包
今日買左2部模型
冇子彈, 唔同你計 =^=

引用:
原帖由 zeta 於 22-9-2007 23:51 發表
今日去左買法軍章

個老闆超好人
真係以後要多d幫襯佢囉
今天幾個fans 0係到!見佢同你粢章!!

係$220-/set(衫褲帽) wargame 版!
真品係$180→200-/@ (used)!!!

引用:
原帖由 hintz123 於 23-9-2007 00:47 發表

今天幾個fans 0係到!見佢同你粢章!!

係$220-/set(衫褲帽) wargame 版!
真品係$180→200-/@ (used)!!!
比人發現左添

下個月尾又去佢度買野先~

在下,亦曾經幫襯老莫,,
在下意見,,信譽中上,,但貨品比較雜亂..有時有貨無你碼,,有時會d意料之外既貨,,特別item真係要靠運氣,,一件起二件止.......

講返ACU,,我買左Copy版,,質料都ok,,你話250個件二手貨,,我都試過,,唔太差既,,只係甩甩地色,,

講真個句,,邊有咁多現役軍服新貨買比你呀!?!?

發新話題