發新話題

[GHK] 資本主義下的AK

引用:
原帖由 怒人甲 於 22-10-2013 18:18 發表

呢條骨係好形, 但缺點比較重(雖然我都照拎出落場5次了), 如果換埋鋼管,加電筒,重量應該接近支 WE EBR了
我setting 同R兄差唔多,用緊原裝尾托
星日落場跑山,有小小苯重,但係性能一流,full auto 真頭係正

引用:
原帖由 Sophi_hk 於 22-10-2013 18:39 發表

哩舊野砌上去好交叉大舊,唔方會輕
請問實際望入去既效果如何?
純粹係同買LV差不多心態

要追求實際效果不如食多D呢隻

再喪盡天良D都有

M4 尾拖不在是只在AMK專美了,
也能放在AK105上,而且更勝AKM, 因為能夠摺的M4尾

新kit?

個"較"位大舊嗎?
仲有個stock 唔縮伸有幾貼槍尾??

引用:
原帖由 RCman 於 11-2-2014 22:28 發表
M4 尾拖不在是只在AMK專美了,
也能放在AK105上,而且更勝AKM, 因為能夠摺的M4尾

http://i169.photobucket.co ...
嘩..Rcman兄咁快手.都幾正  ..咁你個三角托會唔會出讓..

引用:
原帖由 聶風 於 12-2-2014 12:06 發表

嘩..Rcman兄咁快手.都幾正  ..咁你個三角托會唔會出讓..
我昨日lunch 行過見到買傢ja.....
不過佢開出來時有少少少少虛位,要想下法子先。
個三角摺....唔賣啦....換下款時有得用下麻

引用:
原帖由 於 26-10-2013 09:32 發表
前排先同位兄弟收左支X47.....家下又入錯POST....唔敢再同財政部拎錢...   你地全部都係衰人..
江湖傳聞你個蓋唔見左喎

引用:
原帖由 tango1997 於 12-2-2014 12:59 發表

江湖傳聞................
你姐係放我上抬姐

引用:
原帖由 阿堅 於 12-2-2014 13:14 發表

你姐係放我上抬姐  
江湖事。。。江門了。。。我。。。自隊。。

唔知點解條下垂尾通好似怪怪地……都係rc兄之前隻三角摺托好睇D~

我的資本AK 70%完成

回覆 65# 的帖子

師兄,請問AK105的原身接STOCK是怎樣拆的?

THX

發新話題