23 12
發新話題

G36C求教

引用:
原帖由 tango1997 於 9-11-2013 19:51 發表
還有....不要採用任何種類"鋼杯士".....史上最笨7既東西.......作為軸承材料轉動承托磨擦接觸面部份......就算馬記啞鉛齒條軸刀係鋼......鋼鋼互磨有乜後果?........初頭無乜野......但當潤滑油無晒之後.........會產 ...
原來如此
我支MP5而家就用緊史上最笨7既東西

引用:
原帖由 solo.soho 於 9-11-2013 18:38 發表
可不可以用 鋼膠 固定呢?
有什麼好方法?
絕對不可以。。。。鋼膠干後受震盪會出現龜裂、脫落及碎片。。。。有機會掉進啤呤裡就會加速死亡。。。忌用!

引用:
原帖由 tango1997 於 9-11-2013 19:51 發表
還有....不要採用任何種類"鋼杯士".....史上最笨7既東西.......作為軸承材料轉動承托磨擦接觸面部份......就算馬記啞鉛齒條軸刀係鋼......鋼鋼互磨有乜後果?........初頭無乜野......但當潤滑油無晒之後.........會產 ...
我現在用這個~.~..初學者...我物Q都唔係好識...多謝大家教路....
仲有呢我支G36C連發有小小問題...要用手指頂住先可以用到..要換D咩野呢?

附件

10-11-2013 07:40

引用:
原帖由 peng324323 於 10-11-2013 07:40 發表

我現在用這個~.~..初學者...我物Q都唔係好識...多謝大家教路....
仲有呢我支G36C連發有小小問題...要用手指頂住先可以用到..要換D咩野呢?
唔係好明啊
師兄要頂往乜野(邊度)先開到連發呢?。。。選擇掣?

引用:
原帖由 tango1997 於 10-11-2013 09:18 發表

唔係好明啊
師兄要頂往乜野(邊度)先開到連發呢?。。。選擇掣?
選擇掣啊....唔知點解有時連發失令

有機會選擇制左右齒前後腳沒對岩位,又或者咬選擇杆的牙唔岩位。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 21-11-2013 10:00 發表
有機會選擇制左右齒前後腳沒對岩位,又或者咬選擇杆的牙唔岩位。
係。。。要對番齒既mark

引用:
原帖由 tango1997 於 21-11-2013 13:07 發表

係。。。要對番齒既mark
問題解決了....謝謝大家幫忙了

23 12
發新話題