發新話題

老翻紅點鏡的經濟學

引用:
原帖由 loveless 於 27-11-2013 10:50 發表

原品出左3年至有老番, 你睇人地抄得幾認真, 採吋都要用番一兩年啦
甘呢個價....低比啦

凹乎兄可以出網上雜誌,又有靚相又有評測…不過好難有廣告,因為講老翻

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 27-11-2013 12:34 發表
凹乎兄可以出網上雜誌,又有靚相又有評測…不過好難有廣告,因為講老翻
網上雜誌? 計成本既話, 頭一兩年只需要蝕百零萬左右, 第3年執凹, 非常好既建議

引用:
原帖由 怒人甲 於 27-11-2013 09:49 發表
$250, 仲可上 2x scope! 正!
不過我就貴D,要$450
唔知點解個個都將佢移到o甘後...
話時話電路版o個邊防水做法冇跟足原品, 落水瀨硬..

引用:
原帖由 loveless 於 27-11-2013 12:52 發表

唔知點解個個都將佢移到o甘後...
話時話電路版o個邊防水做法冇跟足原品, 落水瀨硬..
因為用左兩倍後, SET 得太前個視角太細了(個人感覺)...
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 loveless 於 27-11-2013 12:43 發表

網上雜誌? 計成本既話, 頭一兩年只需要蝕百零萬左右, 第3年執凹, 非常好既建議
你一個人整又那會蝕

引用:
原帖由 怒人甲 於 27-11-2013 14:26 發表

因為用左兩倍後, SET 得太前個視角太細了(個人感覺)...
戰術快扭窄角雞肋放大鏡

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 27-11-2013 14:44 發表

你一個人整又那會蝕
說服力很低

今晚繼續搞掂埋佢

引用:
原帖由 loveless 於 27-11-2013 15:50 發表
今晚繼續搞掂埋佢
嘩。。。泥料嘞

COPY有NV咩?
75美金左右唔要NV差唔多買到BUSHNELL TRS25了

引用:
原帖由 tango1997 於 27-11-2013 17:03 發表

嘩。。。泥料嘞
AK鏡Mount,但好地地做咩要搞佢

引用:
原帖由 F_Fillet 於 27-11-2013 23:16 發表

網絡語言不要太認真...好難"解釋"到你明

當一句戲言就算啦
咁我依家XXXXX囉。。。我都唔係認真。。。因為可能年纪比我大。。。我會好蝕㡳囉

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 27-11-2013 08:29 發表

是常識吧

是常識吧,源自日本AV女優秋山杏奈的成人電影作品,男優指「道歉時露出胸部是常識吧」;此AV金句後來被高登討論區的網民使用,衍生此金句。

我吾多曉網絡文化...網上解釋除了冒犯性外,我又猜不到有 ...
聽落確實有道理,我公司的新人就是太欠缺常識吧。

發新話題