發新話題

老翻紅點鏡的經濟學

引用:
原帖由 loveless 於 28-11-2013 14:16 發表
響CGF我學到好多野,
認識到好多朋友,
二手區更加執到好多荀玩具.
樣樣都係樂趣,
種種我都珍惜.

網上處事態度, 我似一塊鏡,
人行近一步, 我行近一步
人迫近一步, 我迎上一步
人退後一步, 我退後一步.
...
發人心省。。。。

引用:
原帖由 tango1997 於 28-11-2013 14:33 發表

好彩個壇唔只一個叫Tango.....
咪就係囉∼儍或痴線啲人識分嘅,如果你唔係儍果個,咁即係⋯⋯
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

回覆 65# 的帖子

一人少句啦

引用:
原帖由 jacko 於 28-11-2013 11:08 發表

都ok吖,只要唔好同啲儍佬(Tango....)比就得啦
我都略略有丁點自知之明架

引用:
原帖由 loveless 於 28-11-2013 15:01 發表

我都略略有丁點自知之明架
[對号入坐]。。。唔係呀。。。銼得ok呀。。。橫嗰一條骨位點整嫁?

引用:
原帖由 loveless 於 28-11-2013 14:16 發表
響CGF我學到好多野,
認識到好多朋友,
二手區更加執到好多荀玩具.
樣樣都係樂趣,
種種我都珍惜.

網上處事態度, 我似一塊鏡,
人行近一步, 我行近一步
人迫近一步, 我迎上一步
人退後一步, 我退後一步.
...
哇~ 咁深澳既~小弟又學到野喇
食左咁耐花生出黎呃返個post先...閃
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 tango1997 於 28-11-2013 15:29 發表

[對号入坐]。。。唔係呀。。。銼得ok呀。。。橫嗰一條骨位點整嫁?
剪左一小忽鋁條, 挫/磨o岩大細後, 挖花貼合表面, 用鈦epoxy痴合, 乾後用1.2mm鑽頭開2個孔, 再用萬字夾網線裁成 pin, 打入固定...

引用:
原帖由 loveless 於 28-11-2013 16:01 發表

剪左一小忽鋁條, 挫/磨o岩大細後, 挖花貼合表面, 用鈦epoxy痴合, 乾後用1.2mm鑽頭開2個孔, 再用萬字夾網線裁成 pin, 打入固定...
完全唔覺有pin

引用:
原帖由 tango1997 於 28-11-2013 16:09 發表

完全唔覺有pin
你睇睇最後o個張...

我好想學好手挫, 現階段整呢D真係唔掂. 平面、直線完全唔平又唔直...最大既障礙應該係我極欠缺耐性...

引用:
原帖由 loveless 於 28-11-2013 16:16 發表

你睇睇最後o個張...

我好想學好手挫, 現階段整呢D真係唔掂. 平面、直線完全唔平又唔直...最大既障礙應該係我極欠缺耐性...
我覺得挫工已經好過我好多
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 28-11-2013 16:22 發表

我覺得挫工已經好過我好多
其實有冇機會真係開intro 班o甘, 綁架Tango上台講2粒鐘指導o下手勢力道竅門?

引用:
原帖由 loveless 於 28-11-2013 16:33 發表

其實有冇機會真係開intro 班o甘, 綁架Tango上台講2粒鐘指導o下手勢力道竅門?
。。。唔洗挾佢架。。。條粉腸揾件25歲克c high heel 引吓佢。。。乜刀射晒出泥嫁嘞。。。保證要乜有乜。。。UFO。。。刀同你鬥掂佢呀

引用:
原帖由 tango1997 於 28-11-2013 16:58 發表

。。。唔洗挾佢架。。。條粉腸揾件25歲克c high heel 引吓佢。。。乜刀射晒出泥嫁嘞。。。保證要乜有乜。。。UFO。。。刀同你鬥掂佢呀
呢樣係世界既原動力...
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 tango1997 於 28-11-2013 16:58 發表

我地諗住...開公開挫野補習班...收三百蚊人頭..分番最低工資俾你...而我地就去買樓..你家o下唔收錢...o甘我地好難做...最低工資..請唔到25歲黑絲商high heel? ....你可以介紹個比我地嗎?

引用:
原帖由 loveless 於 28-11-2013 17:58 發表

我地諗住...開公開挫野補習班...收三百蚊人頭..分番最低工資俾你...而我地就去買樓..你家o下唔收錢...o甘我地好難做...最低工資..請唔到25歲黑絲商high heel? ....你可以介紹個比我地嗎?
咁無計 。。。 唯有挾條粉腸去北姑理髮店。。。飛髮禁固佢。。。精。。。。。神崩潰

發新話題