發新話題

老翻紅點鏡的經濟學

多謝分享

引用:
原帖由 loveless 於 27-11-2013 15:50 發表
今晚繼續搞掂埋佢
嘩。。。泥料嘞

引用:
原帖由 F_Fillet 於 27-11-2013 23:16 發表

網絡語言不要太認真...好難"解釋"到你明

當一句戲言就算啦
咁我依家XXXXX囉。。。我都唔係認真。。。因為可能年纪比我大。。。我會好蝕㡳囉

引用:
原帖由 F_Fillet 於 28-11-2013 00:24 發表

係我唔好, 無為意有D朋友唔真係想咁樣討論, 係想show完野大家圍威喂果種討論
我呢D二打六都係行埋一邊食下花生好了
我行開硬地。。。唔行沙灘。。。地吓無沙。。。無得執

圍戚喂呢句更加充滿“特殊“ “智慧“。。。

引用:
原帖由 jacko 於 28-11-2013 11:08 發表

都ok吖,只要唔好同啲儍佬(Tango....)比就得啦
好彩個壇唔只一個叫Tango.....

引用:
原帖由 loveless 於 28-11-2013 14:16 發表
響CGF我學到好多野,
認識到好多朋友,
二手區更加執到好多荀玩具.
樣樣都係樂趣,
種種我都珍惜.

網上處事態度, 我似一塊鏡,
人行近一步, 我行近一步
人迫近一步, 我迎上一步
人退後一步, 我退後一步.
...
發人心省。。。。

引用:
原帖由 loveless 於 28-11-2013 15:01 發表

我都略略有丁點自知之明架
[對号入坐]。。。唔係呀。。。銼得ok呀。。。橫嗰一條骨位點整嫁?

引用:
原帖由 loveless 於 28-11-2013 16:01 發表

剪左一小忽鋁條, 挫/磨o岩大細後, 挖花貼合表面, 用鈦epoxy痴合, 乾後用1.2mm鑽頭開2個孔, 再用萬字夾網線裁成 pin, 打入固定...
完全唔覺有pin

引用:
原帖由 loveless 於 28-11-2013 16:33 發表

其實有冇機會真係開intro 班o甘, 綁架Tango上台講2粒鐘指導o下手勢力道竅門?
。。。唔洗挾佢架。。。條粉腸揾件25歲克c high heel 引吓佢。。。乜刀射晒出泥嫁嘞。。。保證要乜有乜。。。UFO。。。刀同你鬥掂佢呀

引用:
原帖由 loveless 於 28-11-2013 17:58 發表

我地諗住...開公開挫野補習班...收三百蚊人頭..分番最低工資俾你...而我地就去買樓..你家o下唔收錢...o甘我地好難做...最低工資..請唔到25歲黑絲商high heel? ....你可以介紹個比我地嗎?
咁無計 。。。 唯有挾條粉腸去北姑理髮店。。。飛髮禁固佢。。。精。。。。。神崩潰

引用:
原帖由 loveless 於 29-11-2013 13:03 發表

o甘我地check番電腦, 資料顯示北咕理髮店做緊特價, 似乎更符合經濟效益, T生你冇異議呀呵?
起碼要禁固條傻佬兩日一夜先有效果

講番红點鏡。。。笠兄玩咁多測試。。。就你個人意見。。。邊枝老番 造得比較認真同較好功能&用得過呢?thx

口華。。。。典解你咁多鏡嫁

發新話題