25 12
發新話題

(求解答)新手一問.3支手槍問題

(求解答)新手一問.3支手槍問題

小弟家中有3支爸爸早年買落既手槍.
最主要想問一問佢地用到咩GAS?
同埋順便請教下呢3支評價如何?

幾耐冇打過

10年都有

真心,未必打得郁
我支JAC M16都打唔郁

Jac m16 無可能打唔郁。。。除非爛左野。。。結構超簡單

引用:
原帖由 tango1997 於 20-12-2013 16:43 發表
Jac m16 無可能打唔郁。。。除非爛左野。。。結構超簡單
五勞七傷,醫番都不如買枝其他

賣唔賣啫∼
真心講,最好打134A, 因為有咁上下年紀,怕啲膠頂唔住,另外WA果兩支正野

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

M84 is good stuff

wilson combat都吾錯

回覆 1# 的帖子

引用:
原帖由 JBL 於 20-12-2013 21:11 發表
WA果兩支可以用TOP GAS,KHC就請用返134A.......
但已經十年無打無保養,top gas好似危左啲
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 20-12-2013 20:01 發表
賣唔賣啫∼
真心講,最好打134A, 因為有咁上下年紀,怕啲膠頂唔住,另外WA果兩支正野
賣吾賣呢D野吾系我話事
WA個2支其實得閒都有拎出黎抺下郁下.系冇入氣咁解

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 20-12-2013 20:52 發表
M84 is good stuff

wilson combat都吾錯
我都系鍾意支M84多D
支wilson系家父以前玩槍個陣既最愛

引用:
原帖由 JBL 於 20-12-2013 21:25 發表

如果匣無漏氣就無大問題,WA飛機出名耐用,20年前無改打22KG紅氣都無事,由其依家得10幾度,打top gas都無咩力,但匣有漏氣就無野講.......
匣就應該冇事.但系都想買多2隻匣.配吾配到嫁

日本應該揾到

25 12
發新話題