21 12
發新話題

[VFC] MP7A1 一月尾有

MP7A1 一月尾有

小弟只係苦惱緊第三把MP7應該做個咩版本.....德國KSK嘅版本有了(舊KSC台版),美國NAVY SEAL嘅版本都有(馬牌的GBB),剩下嘅....真係要好好諗下...........

終於等到了  
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

it's too late for me........

引用:
原帖由 JBL 於 16-1-2014 15:33 發表
第一水不會有 Navy 版.........

相差係條骨?

如果性能好似V記手槍咁就好咯
Are You Ready ?!

不過.....V記膠鎗....兩次都係早買早享受,遲買平幾舊 。G36及UMP都係用一個命運.............
G36....我等佢第三版本及減到千四至買,UMP....我買鋁bolt特價版
呢支M7A1.....可能summer至買

VFC...緊係等下先拿

試打過,比上兩支更爽,Blowback更勁,個人覺得三支最好佢,必訂

降左價…1890…

UNDER DEVELOPING

回覆 11# 的帖子

引用:
原帖由 於 17-1-2014 12:51 發表
降左價…1890…
個價又幾吸引wor

引用:
原帖由 Stig 於 17-1-2014 14:42 發表

個價又幾吸引wor
因為有豪華版
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 hawk2914 於 17-1-2014 13:55 發表
但問過無側邊2條骨跟要另購,都係等多陣先
又玩d咁既招數
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

21 12
發新話題