16 12
發新話題

Marui DE.50AE

Marui DE.50AE

http://www.uncompany.com/pageproductdetails.asp?prodid=2761
各位師兄
呢支槍買唔買得過?
另外有咩槍袋

不錯
但係唔太適合落埸

引用:
原帖由 gtoray 於 21-9-2007 19:00 發表
不錯
但係唔太適合落埸
請問一下點解呢?
THX~~

引用:
原帖由 anjhl 於 21-9-2007 19:02 發表

請問一下點解呢?
THX~~
大支
hoslter 難揾

回覆 #3 anjhl 的帖子

個人認為tm沙鷹缺點是個握把太大,前准星太細而且,前後准星也是全黑令瞄准困難...。渡銀版保養後d油乾生積很明顯,so個人買後1個月轉p226,支鷹連合放在飾櫃裝飾

[quote]原帖由 gtoray 於 21-9-2007 19:32 發表

大支
hoslter 難

回覆 #6 anjhl 的帖子

你用過就明,單手無可能用得店後座力大,查穩後第二槍起難瞄,查定後單手不直接用姆指按彈匣製拆匣,

引用:
原帖由 mouselkm 於 21-9-2007 19:59 發表
你用過就明,單手無可能用得店後座力大,查穩後第二槍起難瞄,查定後單手不直接用姆指按彈匣製拆匣,
...............................咁..........我都係買番支MARUI GLOCK17啦....
另外我想問MARUI GLOCK17原裝買番黎,係唔係打TOP GAS?

引用:
原帖由 anjhl 於 21-9-2007 20:22 發表

...............................咁..........我都係買番支MARUI GLOCK17啦....
另外我想問MARUI GLOCK17原裝買番黎,係唔係打TOP GAS?
glock 點解唔買 ksc呢?

引用:
原帖由 louisli 於 21-9-2007 22:09 發表

glock 點解唔買 ksc呢?
其實我都係打算買KSC既
我係第度都叫左其他師兄幫將KSC GLOCK17第二支槍比較下
但唔知點解,頭先就好順手咁打左MARUI
另外我聽講MARUI GLOCK17都係$6XX  但KSC好似要 $8XX左右BO  係唔係呢?
而且我想問下KSC定MARUI既GLOCK17好?因為我都見過D師兄討論,一D又講差唔多,一D就話KSC好,搞到有D亂...
希望師兄可以答到我既問題啦,THX~~

引用:
原帖由 anjhl 於 21-9-2007 22:25 發表

其實我都係打算買KSC既
我係第度都叫左其他師兄幫將KSC GLOCK17第二支槍比較下
但唔知點解,頭先就好順手咁打左MARUI
另外我聽講MARUI GLOCK17都係$6XX  但KSC好似要 $8XX左右BO  係唔係呢?
而且 ...
KSC邊洗800蚊...會唔會係金屬slide既鋪頭自改version?
五百蚊就有支KSC Glock 17 ga la~

KXC Glock 17 老原可打top gas~ 又平又抵粗玩,
Marux就玩像真~!

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 21-9-2007 23:52 發表
KXC Glock 17 老原可打top gas~ 又平又抵粗玩,
Marux就玩像真~!
其實....像真係指咩呢馬記...? 點睇都係KSC好d wor...馬記好似連插6004都要魔改造?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 22-9-2007 00:05 發表

其實....像真係指咩呢馬記...? 點睇都係KSC好d wor...馬記好似連插6004都要魔改造?
依家你o向舖頭買,
大部份KXC下身都係無左Glock logo嫁, 得舊版有;
但係Marux就有曬logo,
而且KXC個size都唔係跟足真槍數,
上身應該高d(個人覺得)
而Marux係肥少少, 但係都入到6004,
唔洗點改造o既, 只係用風筒吹下就入到

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 22-9-2007 00:09 發表

依家你o向舖頭買,
大部份KXC下身都係無左Glock logo嫁, 得舊版有;
但係Marux就有曬logo,
而且KXC個size都唔係跟足真槍數,
上身應該高d(個人覺得)
而Marux係肥少少, 但係都入到6004,
唔洗點改造o既 ...
咁都係既....少個logo有些少失落....

馬記

KSC

真野

睇下握把位...馬記真係真d wor....! (個 lup 位)

16 12
發新話題