發新話題

[others] 豬HK AK GBB討論

引用:
原帖由 七點六二 於 2-4-2014 13:18 發表

請問知唔知係邊間廠出??? 謝謝!
你入呢個“標題”唔係已經有答案咩

引用:
原帖由 RCman 於 2-4-2014 14:18 發表

你入呢個“標題”唔係已經有答案咩
SHIP...而家先知...

引用:
原帖由 七點六二 於 2-4-2014 14:24 發表

SHIP...而家先知...
豬HK AK GBB討論

可能今個月尾去買...

下個星期儲夠錢去買...

有幾個問題想請教下各位師兄

1.  AK105而家有冇轉m4托尾通?

2.  剩計槍身(receiver?)其實真槍akm同ak105有冇分別?
    因為如果ak105冇轉尾通既話,我就prefer圖一多過圖二,但akm唔係應該用7.62匣既咩?用5.45匣好似感覺唔多良好咁…(雖然我知gbb可以共用)

麻煩各位了

附件

12-4-2014 07:46

12-4-2014 07:46

Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 12-4-2014 07:46 發表

2.  剩計槍身(receiver?)其實真槍akm同ak105有冇分別?
    因為如果ak105冇轉尾通既話,我就prefer圖一多過圖二,但akm唔係應該用7.62匣 ...
1,匠神有出
2,頂蓋105 冇根條,akm有
你的日子如何,你的力量也必如何

ak104外觀同ak105相同,所以你插乜匣都得

[img][/img]

引用:
原帖由 RYODLi 於 12-4-2014 07:46 發表

因為如果ak105冇轉尾通既話,我就prefer圖一多過圖二,但akm唔係應該用7.62匣 ...
師兄,爬下文先啦.....

請問呢支槍係咪可以配鏡架??? 配邊支呀??? 謝謝

引用:
原帖由 七點六二 於 15-4-2014 08:48 發表
請問呢支槍係咪可以配鏡架??? 配邊支呀??? 謝謝
有骨就配咩鏡都得啦

引用:
原帖由 RCman 於 14-4-2014 17:53 發表

師兄,爬下文先啦.....

htt ...
麻煩哂師兄出圖回覆, thz a lot
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RCman 於 15-4-2014 12:48 發表

有骨就配咩鏡都得啦
有無相或拎睇下唔該???

[img][/img]

[img][/img]

發新話題