21 12
發新話題

馬記AUG一問

馬記AUG一問

細佬有位Unlce有把馬記AUG唔要(細佬仲未見過實物),但近十年無開過! 又聽聞馬記AUG已停產,我想問各位大佬應為支槍拎去比人汁汁可唔可以打得呢,另外仲有冇配件同零件出呢?感激各大佬意見!

絕對打得。。。好槍一枝

咩色AUG??

係軍版鏡版就一流啦

thx!各位大佬!

想問問可以改快頻嗎?

引用:
原帖由 cahillwong1983 於 10-3-2014 21:22 發表
想問問可以改快頻嗎?
此槍就算馬記匣都有上彈不良既缺點。。。但絕對可以小搞修正。。。快頻唔建議!

引用:
原帖由 tango1997 於 10-3-2014 09:30 PM 發表

此槍就算馬記匣都有上彈不良既缺點。。。但絕對可以小搞修正。。。快頻唔建議!
thx!大佬!咁可以點修正呢?

引用:
原帖由 cahillwong1983 於 12-3-2014 23:46 發表

thx!大佬!咁可以點修正呢?
明天圖文並茂造比你睇啦

引用:
原帖由 tango1997 於 13-3-2014 12:00 AM 發表

明天圖文並茂造比你睇啦

下下都要(豆住,豆起)隻匣先出彈順?

就係要彈匣制加1mm膠片

附件

16-3-2014 02:46

16-3-2014 02:46

偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 14-3-2014 17:33 發表
下下都要(豆住,豆起)隻匣先出彈順?

就係要彈匣制加1mm膠片
第隻牌子唔敢講。。。。馬記小搞就好暢順

引用:
原帖由 cahillwong1983 於 14-3-2014 15:08 發表

因為馬記原裝鍊匣上彈導管唔食力!

上滿鍊會撐到Z型列。。。因而jam彈或上彈不順

簡單小搞痴胶紙後。。。龍精虎猛。。。粒粒有力

附件

15-3-2014 15:15

ca aug 匣底蓋後面有個洞!
有時jam左(果洞同底蓋卡著粒彈)

試下底蓋鑼絲宋開小小如有改善!

附件

16-3-2014 02:47

偽君子!永遠虛偽!

我的老戰友

附件

16-3-2014 02:54

偽君子!永遠虛偽!

21 12
發新話題