發新話題

QRX 執笠!?

唉...今日去探下阿朗先....

今日有無開?

我知點解vwetdog咁勞氣啦~
佢可能以為htfstore句"= =D野比人掃晒啦...."
係話d貨全部都"掃晒"...
阿vwetdog...htfstore佢係講緊d野比人"買晒"...
;b84
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

今日有無開?

引用:
原帖由 vwetdog 於 27-9-2007 22:59 發表
唔知頭唔知路既唔該唔好係度亂?野!!! 阿朗係一個好人、亦係一個好朋友;佢唔再撈係香港wargame界既損失!!
D句都幾搞笑...
好人做生意唔洗賺錢?
好朋友做生意唔洗執笠?

引用:
原帖由 westdog 於 28-9-2007 10:29 發表
我知點解vwetdog咁勞氣啦~
佢可能以為htfstore句"= =D野比人掃晒啦...."
係話d貨全部都"掃晒"...
阿vwetdog...htfstore佢係講緊d野比人"買晒"...
;b84
哈哈!!!一言驚醒夢中人!!係我捉錯用神,唔好意思!!! 抵打pat pat!!! 可能我見朋友有事,心情唔多靚.... 多少謝你提醍,Westdog!!

引用:
原帖由 mid_te 於 28-9-2007 12:08 發表

D句都幾搞笑...
好人做生意唔洗賺錢?
好朋友做生意唔洗執笠?
唉....admin: Close post啦!!咁落去對阿朗好唔尊重,亦唔公平!!!我唔會再講任何野喇!!如果因為我之前發言有勿誤會或者得罪,在此我再次講聲:唔好意思!!!

今日有無開?

聽聞會再開返清貨,只係鋪內太亂要點貨同將倉內D貨搬出鋪面,

不過如果真係唔做太可惜!

18F做代理,自己又開門市頂自已批嘅鋪頭,佢梗平過人啦!

引用:
原帖由 vwetdog 於 28-9-2007 14:05 發表

唉....admin: Close post啦!!咁落去對阿朗好唔尊重,亦唔公平!!!我唔會再講任何野喇!!如果因為我之前發言有勿誤會或者得罪,在此我再次講聲:唔好意思!!!
既然誤會已經解決
大家可以正常討論落去

= =對唔住....其實果個我黎...我唔小心冇睇a/c係邊個...就講左野.....

@.@不過我都係話d貨比人買晒...冇其他意思....

誤會就算啦..

仔仔你就咪咁介意了
Aint Life Bitchy ? Just Laugh --  Love the way it Bitch me.

琴日去, 佢無開喎, 係唔係唔會再開?...

執笠係因大老闆就係香港「槍王」之稱的何孟強

發新話題