26 12
發新話題

年紀大o左,視力開始退化.................?

年紀大o左,視力開始退化.................?

年紀大o拉,無倍數o既紅點鏡開始覺得唔夠用,下次打game要用倍數鏡,粗粗o地用住三倍鏡或者四倍先o拉.....................
我的雀雀..............................Orz

粗粗地用住先 lor~

回覆 #1 devil-sniper 的帖子

But magnified sight may be more useful for shortsighter only.....getting old seems to be tended to far-sight wow...he..he....but I like the combination of optics on your weapon....look cool man

But some ACOG (G&P) got built-in magnified (x2-x3) lens with optics....may be another option

YOU DON'T NEED DRUGS TO HAVE FUN!! (興 奮 勿 亂 性
濫 藥 會 致 命)

粗粗o地地用先....
next step 557 & 4X  

使唔使哩樣野呢hehe

呢D長鏡, 裝飾多過實際, 你估枝野真係射過百米, 廿米內紅點鏡夠用有突

引用:
原帖由 alexl 於 2007-9-28 21:18 發表
呢D長鏡, 裝飾多過實際, 你估枝野真係射過百米, 廿米內紅點鏡夠用有突
多謝大哥指教,小弟又學到o野o拉..............
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 alexl 於 28-9-2007 21:18 發表
有眼不識泰山....

無知一問,後邊的是倍數鏡嗎?是不是會有紅點望遠鏡的效果?還是只放大了紅點?

支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

D老花鏡都幾貴下~

引用:
原帖由 WAIKO01 於 29-9-2007 00:34 發表
無知一問,後邊的是倍數鏡嗎?是不是會有紅點望遠鏡的效果?還是只放大了紅點?

是倍數鏡

引用:
原帖由 bravohk 於 29-9-2007 01:17 發表
D老花鏡都幾貴下~
"I can get a lower price".....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

何來4倍

Eotech EOT-3X-FTS
3倍射50米打室外光光好
新世紀Wargame戰士

DS 兄,how do u think about this one?

引用:
原帖由 alexl 於 28-9-2007 09:18 PM 發表
rear & front sight is good enough within 20M~~

26 12
發新話題