發新話題

你比老師鬧過最深刻既說話

你比老師鬧過最深刻既說話

小學嗰陣...比老師鬧過一句最深刻既說話....係...."食屎屙飯"....!

其實我覺佢講得出哩句......跟本知識水平好低

當佢係全班同學面前咁話我既時侯...... .....我真係唔嬲.....我只係覺得好好笑....原因我當時唸到既只係...
1......如果我真係可以食屎屙飯....我阿媽一定錫晒我
2......我可以解决飢荒問題....為世界出一分力....作出貢獻
3......好威威.....因為老師餐餐都要食我屙出泥既野

引用:
原帖由 reniless 於 14-4-2014 21:31 發表
你係咪弱智呀!
女教師,耶教徒,開口閉口都係耶前耶後。
香港三十年前師質極差。
小二時上美術堂...個老師係一路教畫火柴枝公仔...一路上堂食煙...一路畫黑板

引用:
原帖由 gtoray 於 14-4-2014 21:54 發表
細個成日比老師鬧我才華橫溢~
咪吹水喎 ....點橫溢法? ...寫兩句啦

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 14-4-2014 22:03 發表

當年我諗,如果地球有一半人係"食屎屙飯",咁世界就太平了
兒時不敢駁咀....聽到佢咁鬧我....我只有傻笑...因為我真係想不通...就正如食水果吞左粒核....頭頂會生樹

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 14-4-2014 22:41 發表

你間學校好激下喎
中學時...美女班長比EPA呀sir....搭搏頭...行左幾步後...美女班長企左係度傻左....之後問乜事死刀唔講...淨係喊....禾派左班女fans去問...原來條仆街隻手同佢教bar帶...梗係落校務處投訴條仆街啦...之後個呀sir比校長警告...全校女生見到條仆街...都好似見鬼咁

揚左後有成六個女生覆卓佢....所以校長信我地

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 15-4-2014 09:37 發表
用口既實在太多唔記得
最深刻係一次見家見拎成積表
操行評語寫住
不予致評 但係有D+
同我其中一年評價差不多。。。不過我嗰時係分。。優、良、中、可、劣。
我係少力

引用:
原帖由 2slow 於 15-4-2014 09:35 發表
只係比老師鬧過 "乜你咁渣ga"
果時幫學校參加校制比賽
玩乜先?

發新話題