發新話題

新手一問(買咩槍比女朋友)

引用:
原帖由 m11.man 於 22-4-2014 01:49 發表
無得佢唔鍾意
o甘大可叫佢自己買自己俾錢自己抬番屋企, 何必需要你費神諗諗諗呢?

回覆 16# 的帖子

買支我鍾意既咪可以放係我度, 師兄話馬記4.3好,我諗著整IPSC個d款

引用:
原帖由 m11.man 於 22-4-2014 17:25 發表
買支我鍾意既咪可以放係我度, 師兄話馬記4.3好,我諗著整IPSC個d款
咁你買WA。。。ProKiller。。。撞針版

回覆 17# 的帖子

對槍械冇極大興趣或認識既女性, 最普遍既主動選擇係glock.
原因好簡單: glock 睇落最唔複雜最少制...

回覆 18# 的帖子

買完係咪你幫我汁先

引用:
原帖由 loveless 於 22-4-2014 17:36 發表
對槍械冇極大興趣或認識既女性, 最普遍既主動選擇係glock.
原因好簡單: glock 睇落最唔複雜最少制...

主要原因係。。。要佢鐘意先。。。佢無咁細心

引用:
原帖由 m11.man 於 22-4-2014 17:38 發表
買完係咪你幫我汁先
經我手$8500左右。。。有無問題?

引用:
原帖由 tango1997 於 22-4-2014 17:30 發表

買e支會令感情出現問題
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 22-4-2014 17:43 發表

買e支會令感情出現問題
減情缺失

引用:
原帖由 tango1997 於 22-4-2014 17:42 發表

哇呢支...我知有收藏家願意出八萬五啊,
可惜我身上冇甘多現金哩..
不如你俾我同樓主夾份買啦...
我有呢...睇睇...5蚊...
樓主只係需要去提款機攞8千4百95蚊..
有錢大家揾

引用:
原帖由 tango1997 於 22-4-2014 17:42 發表

年尾有花紅就有, 而家買咩都要問下財政大臣

引用:
原帖由 loveless 於 22-4-2014 17:52 發表

哇呢支...我知有收藏家願意出八萬五啊,
可惜我身上冇甘多現金哩..
不如你俾我同樓主夾份買啦...
我有呢...睇睇...5蚊...
樓主只係需要去提款機攞8千4百95蚊..
有錢大家揾
咦!呢個咪係可以射千年蟲ge高科技無電子手槍...我出十萬
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 22-4-2014 19:02 發表

咦!呢個咪係可以射千年蟲ge高科技無電子手槍...我出十萬
我無所謂。。。比枝WA1911系你搞。。。等細佬學吓野Y

引用:
原帖由 tango1997 於 22-4-2014 17:30 發表

我想問呢支野幾$$
點解2手都二千幾

引用:
原帖由 tango1997 於 22-4-2014 20:00 發表

我無所謂。。。比枝WA1911系你搞。。。等細佬學吓野Y
好簡單,一野扔落後樓梯x5

咁支槍就有75m射程(turn 6hr,25樓的窗口射落地下,無風下8%中看更個頭)

DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

發新話題