發新話題

如果係你,你會點?

只能說真的
拍拖後我後悔了

開放點說真的
有女大佬辛苦,無女細佬辛苦

專心讀書

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 15-6-2014 06:13 PM 發表
只能說真的
拍拖後我後悔了

開放點說真的
有女大佬辛苦,無女細佬辛苦

專心讀書
荷包辛苦都未講

喂! 唔好意思! 騎刧你個POST用一陣!

有個朋友個仔呢排死蟹味! 因為今個月內發現自己拍揓兩年個女朋友原來一直有出來做接啲有錢佬客生意!

個女仔未知! 條LAN仔! 又愛又狠! 總知就一句! 死蟹味!

比著我! 食得幾多鑊就多多都食! 到要娶佢至算!

引用:
原帖由 rho837 於 15-6-2014 19:49 發表

有個朋友個仔呢排死蟹味! 因為今個月內發現自己拍揓兩年個女朋友原來一直有出來做接啲有錢佬客生意!

個女仔未知! 條LAN仔! 又愛又狠! 總知就一句! 死蟹味!
...
嘩!人生交叉點...愛係肉體恨係要同人分
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 rho837 於 15-6-2014 19:49 發表

...
自己另一半有價有市仲可以應對高價口碑市場, 而對你就一切免費, 我唔明有乜需要恨...

引用:

...
換個角度黎諗
佢食緊高質免費餐
睇開d啦,食飽未拍拍羅友走囉

靚毛是吧!

斷估都吾係恨貪錢...

條女有心隱瞞條仔又會知...有心去查吧...點解要去查先?!

無厘頭撞到條女同人挽臂入客棧...2014年點收貨

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 jn_jona 於 15-6-2014 23:14 發表

換個角度黎諗
佢食緊高質免費餐
睇開d啦,食飽未拍拍羅友走囉
問題係最衰就係食得耐有感情以經當正係老婆仔!

個女仔做澳門某大X店的公關! 個男仔現身於本地某酒店做廚師!

如果條LAN仔開左口, 條女最多兩個反應:- A)哦! 分開鑼! ; b)可否繼續一起嗎? 跟著講條件!

唔出聲! 拿淋結婚! 駁叫上岸唔洗抱個身出去撈! (我地班老野第一時間問.....有冇性病愛茲之類既病! 第二生唔生到仔! 第三會唔會有因客食過翻尋味! 幫佢生翻個! 有冇熟人幫親過?    

如果條LAN仔睲目的話! 最好大家當互不知情下分手! 做到女以為男偷食! 男以為女pak腿咪好來好去算鑼! 講到成班老野好想上去澳門一趟!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 16-6-2014 00:02 發表
靚毛是吧!

斷估都吾係恨貪錢...

條女有心隱瞞條仔又會知...有心去查吧...點解要去查先?!

無厘頭撞到條女同人挽臂入客棧...2014年點收貨
有舊同事見到條女係別一個地方同條麻甩富豪上房!

講到LanMo! 有呢類妹妹子走來問我做唔做佢契爺! 叫到我咁老! 唔收起佢!

引用:
原帖由 rho837 於 16-6-2014 00:04 發表

問題係最衰就係食得耐有感情以經當正係老婆仔!

個女仔做澳門某大X店的公關! 個男仔現身於本地某酒店做廚師!

如果條LAN仔開左口, 條女最多兩個反應:- A)哦! 分開鑼! ; b)可否繼續一起嗎? 跟著講條件!

唔 ...
長痛不如短痛,
結婚後每次除低條褲都有心病,不如食夠飛左佢算啦
依家後生仔女要散,一句唔愛啦已經夠晒說服力啦

話時話,如果個女仔當佢老公仔就一早還良啦
除非好等錢洗

引用:
原帖由 NonLittleFat 於 14-6-2014 18:13 發表
跳過跌過試過錯過更唱活歲月如歌...
呢種感覺?
我唔知你嗰首係咩歌,不過做人要成長,經一事長一智。過幾年後,你會覺得當初自己嘅幼稚,會覺得當初睇到好重嘅事原來都只係好小事。生活在世,冇話一定事事順利,更高境界係其實做人冇話開心定唔開心,所有事都係睇你點睇。開心唔一定係好,唔開心亦唔一定好,一念天堂,一念地獄

遇到所有事,都係呢句『經歷它、經歷它、經歷它』

揾錢係香港核心價值
當所謂"正當職業"個個都已接受為揾食擘大眼講大話係閒事,
既然靈魂都可以大減價出賣, 點解仲要嫌棄出賣肉體既呢?

掉X轉哂!

現代人可以靈欲分開,個女仔就做到嘞,男人何嘗不是?

揾錢係資本主義核心價值,現代人應該叫得雞做得雞,接受老母老婆係雞,阿女阿仔去做雞

條LAN仔咁保守就飛早佢,Be a man!

《河湟有感》司空圖

邉到仲有還良ga,情況好似一個食飯會祈禱的基督徒,偶然去買下六合彩同叫雞,最初內心講無下次,後來做完伸一伸條脷(如果0.05g良脂仍在)

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 16-6-2014 08:54 發表
掉X轉哂!

現代人可以靈欲分開,個女仔就做到嘞,男人何嘗不是?

揾錢係資本主義核心價值,現代 ...
都何常唔咪冇理! 叫佢從夫妻檔著手想想! 重可能好快發達!

發新話題