發新話題

[DIY]一個Game場的誕生(#1,#36,#79,#118,#137,#149,#164,#177,#189)

個場係邊區?睇下就唔就腳。

引用:
原帖由 ea4101 於 18-6-2014 15:09 發表

2個都要,下面個用來full 既
未來的神鎗手很大可能是從這裡出現...

30m 肚臍...

我想試下痰罐仔,30m應該夠試佢行rife的效果
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 18-6-2014 16:19 發表
我想試下痰罐仔,30m應該夠試佢行rife的效果
不錯....若是2j以下的,20m已夠發揮其來復線效能了....

happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

如果自備汔水罐, 咖啡罐等做目標唔知可唔可以呢? :-)

引用:
原帖由 kirk123 於 18-6-2014 17:13 發表
咖啡罐

引用:
原帖由 kirk123 於 18-6-2014 17:13 發表
刀岩既。。。吊起打到噹噹聲又唔穿

聽到噹噹聲個人會精神啲同開心啲架! :-D

引用:
原帖由 tango1997 於 18-6-2014 17:18 發表

咦穿o左係咪輪到人吊起打

期待30 米!先撇除神級75 米神人,
常常聽到某某槍準不準,有左呢條巴道,準跟不準可以量化,令人感動
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

我枝M700終於有地方tune
IPSC AA Shooter
WA Magna R-Type lover

引用:
原帖由 tango1997 於 18-6-2014 17:18 發表

有仙G一比一人型靶,一定好好生意!
偽君子!永遠虛偽!

扔菜刀
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 18-6-2014 21:04 發表

有仙G一比一人型靶,一定好好生意!
為環球出一分力。。。絕對不適宜再制造多件垃圾出泥

支持!有fb page?可否告知 thx

發新話題