發新話題

[DIY]一個Game場的誕生(#1,#36,#79,#118,#137,#149,#164,#177,#189)

引用:
原帖由 Dave 於 20-6-2014 09:40 發表

我覺得只要日日爆場,收費高而大家又唔MIND ,口耳相傳,人流興旺,政府水電消防唔好攪攪震等等,就應該發硬

不過如果比我做,我既最大目標係唔蝕
三個場收六班客

引用:
原帖由 -yo- 於 20-6-2014 11:02 發表

三個場收六班客
IF最高紀錄係3個zone接8團人呀

引用:
原帖由 tango1997 於 20-6-2014 11:46 發表

你恰我新手上場呀..

引用:
原帖由 tango1997 於 19-6-2014 12:53 發表

5荒街
超就腳,正!

引用:
原帖由 keungkee97 於 20-6-2014 11:50 發表

你恰我新手上場呀..
人地造FB客。。。理得你玩左幾廿年

引用:
原帖由 tango1997 於 20-6-2014 11:46 發表

三個隆接八人團?

sorry 老納耳朵不寧光,聽錯勿怪
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 kirk123 於 20-6-2014 10:32 發表

十多年前的火力大部分已經放出或已安息了... 可能要買過枝...
拿!咪以為Blue過又彫花就吾駛check槍呀!

DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 20-6-2014 14:08 發表

拿!咪以為Blue過又彫花就吾駛check槍呀!

那些是展品,唔會落場架...!

引用:

所以以後都唔會再去…
師兄你地落好重本喎…甘間法…期待有得test run…

其實樓主你咁有心機砌,有冇預保養點做?我見D格子冚板上面,如果用薄板好快穿

回覆 29# 的帖子

哈哈, 強書記唔好扁嘴

T兄! 到時可否加X-BOX, 賽車機, ! 等場時有野玩嗎! 重要加多部即磨coffee machine!

要班囡囡工作人員著到VC個LOOK!

VC = 越共
我們要越共FEEL

引用:
原帖由 rho837 於 21-6-2014 10:35 發表
T兄! 到時可否加X-BOX, 賽車機, ! 等場時有野玩嗎! 重要加多部即磨coffee machine!

要班囡囡工作人員著到VC個LOOK!

VC = 越共
我們要越共FEEL

http:// ...
$$$$$$$$$$$實得

開工師傅曬到o甘黑o個頭又o甘圓碌碌既? 我識o架?

引用:
原帖由 loveless 於 21-6-2014 11:20 發表

開工師傅曬到o甘黑o個頭又o甘圓碌碌既? 我識o架?
好明顯佢係打落自己隻手同做到頭刀大埋

發新話題