發新話題

[DIY]一個Game場的誕生(#1,#36,#79,#118,#137,#149,#164,#177,#189)

一手一腳自己揼出來真犀利

嘩嘩! :-D
有廣告睇 la!
祝大展鴻圖 ! :-D

引用:
原帖由 M4 於 23-6-2014 23:17 發表
呢幾日要趕工,唔夠時間繼續出Post,先同大家莎個冧先

又繼續講下工作既進展先

係繼續間場既同時,我決定先做兩張十分緊要既枱出來。

呢張就係我既第一張枱

http://i.imgur.com/WuiVT ...
DIY 木匠之手!... :-D

加油! 暑假到啦! 班細路要搞生曰會節目! 打WALL釘派對!

個廣告好正

真係好難想像一個人可以做出來, 勁!

祝生意興隆!

引用:
原帖由 ohnavi 於 24-6-2014 11:32 發表
真係好難想像一個人可以做出來, 勁!

祝生意興隆!
點可能一個人呢?

一個DIY一個揸機影相…1+1=2
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 24-6-2014 17:31 發表
一個做晒, 另一個食花生...
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 24-6-2014 17:31 發表
係喎 。。。。人地落腳架自拍唔得咩?

引用:
原帖由 tango1997 於 24-6-2014 17:54 發表

係喎 。。。。人地落腳架自拍唔得咩?

係鬼! 屋宇處, 勞工處及入境處聯手特撃衝入來捉人影相為證! 睇相擺到明係"黑工" !

罪伏如下:-

1) 冇申請大小工程施工許可証明! 拉!!!!!!!
2) 冇買勞工保險! 上庭!!!!!!!
3) 貪平! 係上海街請企街黑工! 時薪八元人民幣重底過班企街雙程証大嬸! 拉!!!!!!!

火柴人已經成為代言人了

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

佢現在趕緊工程癈事理我地!

引用:
原帖由 rho837 於 24-6-2014 19:27 發表
佢現在趕緊工程癈事理我地!
影相o個個?

《河湟有感》司空圖

最少都有三個人...
一個開工..一個影相...一個掃地

發新話題