發新話題

改裝open

改裝open

師兄教下小弟

到底你想問乜

引用:
原帖由 xyzchan 於 8-7-2014 22:49 發表
到底你想問乜
馬記hi capa5.1 改裝到可以打open 但唔知改D咩同點改

引用:
原帖由 loki9394 於 9-7-2014 00:35 發表

馬記hi capa5.1 改裝到可以打open 但唔知改D咩同點改
唔洗改就可以打open

引用:
原帖由 N_G 於 9-7-2014 00:42 發表

唔洗改就可以打open
意思係點加com頭,紅點鏡,同埋後準改做拉柄,內部D野

引用:
原帖由 loki9394 於 9-7-2014 01:09 發表

意思係點加com頭,紅點鏡,同埋後準改做拉柄,內部D野
好多答案架其實
COM 頭可以買外管+COM頭一SET
紅點鏡可以穿鑽中身再上鏡橘...
拉柄就直接買拉柄囉...

至於內部...大開以用CGF搜索功能...
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

引用:
原帖由 tinyau1134 於 9-7-2014 01:34 發表

好多答案架其實
COM 頭可以買外管+COM頭一SET
紅點鏡可以穿鑽中身再上鏡橘...
拉柄就直接買拉柄囉...

至於內部...大開以用CGF搜索功能...
唔該哂

內籠可以換既咪
回鏜彈弓
飛機
槍管
hopup膠
hammer spring
等等

假如你只係想要一支"open" 槍

1.marui hi capa5.1
2.一套comp slide kit
3.鏡橋(最好係開孔螺絲鎖上槍身, QD mount/Rail mount NG)
4.對應的optics.(流行C-more)

最低限度就係咁
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 loki9394 於 2014-7-9 00:35 發表

你去_代睇下不同款的 open 上身睇下有無邊款鐘意, 成 set 上身賣的已經包埋 comp 頭/外管同cocking handle
鏡就有 c-more, aimpoint 等, 但建議買真品.
有啲 c-more 包埋鏡橋, 想另外買鏡橋亦可.
搵人鑽中身約 $2xx-3xx
城大教職員對梁振英之評分
無私: 0.81/10, 正直: 0.82/10, 客觀: 0.78/10, 責任: 1.00/10
寬大: 0.53/10, 誠實: 0.76/10, 領導力: 1.25/10, 整體: 接近 0/10

發新話題