發新話題

Surefire 玩家必備....

引用:
原帖由 gtoray 於 8-10-2007 22:48 發表

你慌佢自己一個人用?
你又啱喎,除咗自己用,仲要嚟送俾自己的好朋友同個別隊友。

簡直係自用送禮皆宜!
引用:
原帖由 亞龍 於 9-10-2007 01:00 發表
會唔會係收人地用哂o個D......................
多謝你呢一句!
因為呢一句令我贏咗幾萬蚊,真係唔知點樣報答你!

事緣我POST張相之前,開咗個盤口同我斑好朋友打賭其中一個CGF版主一定會話呢盒400粒電係舊!
我斑朋友死都話香港人係唔會噤樣講嘢,結果係佢地連條底褲都輸出來。

版主,真係要多謝你!!

妖.....下次冇電.....
直頭要大叫....
死佬..電呀

引用:
原帖由 6呎4 於 9-10-2007 20:57 發表

你又啱喎,除咗自己用,仲要嚟送俾自己的好朋友同個別隊友。

簡直係自用送禮皆宜!

多謝你呢一句!
因為呢一句令我贏咗幾萬蚊,真係唔知點樣報答你!

事緣我POST張相 ...
我都開左個盤口你一定會撐到底架

真係唔該晒

引用:
原帖由 felixcat 於 9-10-2007 21:51 發表

我都開左個盤口你一定會撐到底架

真係唔該晒  
我都開左個盤口你一定會搭訕!
又win多幾千元!

你地的版主真係一流!

好過買馬或過大海!

引用:
原帖由 6呎4 於 9-10-2007 21:55 發表

我都開左個盤口你一定會搭訕!
又win多幾千元!

你地的版主真係一流!

好過買馬或過大海!
淨係開你隔幾耐會上來做下小丑d盤口都夠啦
多謝你帶給我門無限既歡樂

講埋d野好幼稚.......邊個會咁低能同你賭幾萬蚊話版主講d咁既野....你講d咁既野為咩...你覺得我地會信你賭d咁既野咩.....如果係真既...一係你d朋友0智商架?....

引用:
原帖由 仔仔 於 9-10-2007 22:33 發表
講埋d野好幼稚.......邊個會咁低能同你賭幾萬蚊話版主講d咁既野....你講d咁既野為咩...你覺得我地會信你賭d咁既野咩.....如果係真既...一係你d朋友0智商架?....
[拍肩]人家喜歡就由得人家吧~自問冇咁既能力買一箱電芯...我用2A,3A,唔用134A...睇到都冇感覺...

引用:
原帖由 felixcat 於 9-10-2007 22:24 發表

o車~~~:x
又輸幾皮o野比你!! 我邊估到有人咁快上來做.................啊?!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 9-10-2007 10:52 PM 發表

人家喜歡就由得人家吧~自問冇咁既能力買一箱電芯...我用2A,3A,唔用134A...睇到都冇感覺...
老實講!除非屋企真係窮到冇錢開飯~邊個人個屋企買唔起成箱電?問題在於你捨唔捨得有冇咁既必要?....其實真係送比fd用~ok冇問題架wor~~但係洗唔洗貼q晒皇榜公告天下呢?.....大家私底下pm咪算囉...電啫~有冇必要開個post~?....既然又唔係賣出去~又要post上網~for咩?...for我地拍手d掌聲?......大家心照吧....

引用:
原帖由 仔仔 於 9-10-2007 23:11 發表

老實講!除非屋企真係窮到冇錢開飯~邊個人個屋企買唔起成箱電?問題在於你捨唔捨得有冇咁既必要?....其實真係送比fd用~ok冇問題洶膚i天下呢?.....大家私底下pm咪算囉...電啫~有冇必要開個post~?....既 ...
你明就好了...

回覆 #24 仔仔 的帖子

可能人地鐘意雙層魚柳飽呢

其實!有人都係想睇吓啲回post:嘩!師兄! 幾多錢呀?點賣法?之類姐........

引用:
原帖由 felixcat 於 9-10-2007 22:24 發表

頂~:x
好彩剩係輸條底褲比你~

引用:
原帖由 gtoray 於 10-10-2007 00:35 發表

頂~:x
好彩剩係輸條底褲比你~
仲好講,家陣我贏埋成屋底橫..........下次我淨係受ACU同MC花底橫呀:x

你d另人妒忌嘅行為真係唔要得!
可惡呀!!

發新話題