發新話題

比著你,你仲會唔會去馬

發覺呢個女仔絕對會係好女友<<<你自己係問題上已經比左個答案你自己啦

我以前真係試過明明對個女仔有feel,但個朋友已經利申左
而我就襯早斬攬,點知個fd唔生性,最後不了了之

但今次呢個女仔係依家難得一遇既好女仔
我都唔想放棄呢個好機會

咁我諗依家個重點會係打正面突擊定係玩潛行
潛既話應該成功率高d,因為個fd會無防備
正面突擊既話,我請假都會變左個手段,
成功與否就睇個女仔鍾意postive type定無里頭type
依家d女仔通常都對正經男仔冇咩興趣
相反我個fd無里頭type勝算應該高

假如第二次見面就拎whatsapp(電話)會唔會太急
但唔拎就唔知幾時先再有機會

人細鬼大講咩正經唔正經。
輕輕鬆鬆去約人就可以。
---
追人要主動。

引用:
原帖由 Anonymous 於 22-7-2014 14:10 發表
我以前真係試過明明對個女仔有feel,但個朋友已經利申左
而我就襯早斬攬,點知個fd唔生性,最後不了了之

但今次呢個女仔係依家難得一遇既好女仔
我都唔想放棄呢個好機會

咁我諗依家個重點會係打正面突擊定係玩潛行
潛既話應該成功率高d,因為個fd會無防備
正面突擊既話,我請假都會變左個手段,
成功與否就睇個女仔鍾意postive type定無里頭type
依家d女仔通常都對正經男仔冇咩興趣
相反我個fd無里頭type勝算應該高

假如第二次見面就拎whatsapp(電話)會唔會太急
但唔拎就唔知幾時先再有機會
有同感,所以小弟近年開始擺脫正經形象

引用:
原帖由 051039 於 22-7-2014 15:12 發表

因為女仔可能會覺得你悶
我都擺脫緊,
諗諗下個女仔都係有目標,有遠見,思想正面既人
我都未必係完全處於下風

但如果我被打入左哥哥zone,咁就喊都冇用

所以遇有困局去搵下上網輔導員舒解下吧
http://youtu.be/QJpGOWzLY3M

引用:
原帖由 Anonymous 於 22-7-2014 15:18 發表

因為女仔可能會覺得你悶
我都擺脫緊,
我都未必係完全處於下風

正經人都可以吾悶架者

btw如果個fd吾係好熟好熟,
去馬啦不要將來後悔

追咪追lo,家吓又唔係比賽,

溝女講感覺,唔洗講公平既

如果你覺得個女仔適合你,就唔使顧慮太多,放手去追。joey師兄講得好:溝女講感覺,唔洗講公平既,而且你同你朋友而家係同一起跑線上。又如果係真正既朋友,就唔會因為咁樣而同你交惡。

過來人經驗,放手去追啦!追到手係適合自已就恭喜你,唔適合就當係那些年既回憶,但唔去追你將來一定會後悔。
目標太多
彈藥太少

引用:
原帖由 051039 於 22-7-2014 15:12 發表

DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 Anonymous 於 22-7-2014 15:18 發表

因為女仔可能會覺得你悶
我都擺脫緊,
我都未必係完全處於下風

正經同悶其實都真係觀點與角度,十幾廿歲女仔99%感覺先行,
係對你有feel嘅就缺點都變優點,幽默同下流都可以係一線之差。

吾好扮浪子做李尋歡,否則後悔終生

至於對fd,吾好收收埋埋昆九佢
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 22-7-2014 16:55 發表

ME TOO x2

so c fu拱有研究。。。睇你刀係溝女無數。。。跪求過翻一招半式旁吓身

發新話題