發新話題

比著你,你仲會唔會去馬

引用:
原帖由 Anonymous 於 22-7-2014 21:19 發表
如果第二次見就約出街會唔會太快
我諗住聽日同佢開下電影台,
順便約出街
繼而拎電話

但個個女仔對快慢都有唔同定義
男仔想去馬根本唔會有時間觀念
太快既話成件事冇take two

Ps.呢排有咩好戲?睇 ...
http://www.douban.com/group/topic/8378087/  <----成篇睇多次
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 reniless 於 22-7-2014 21:42 發表
要睇咁係睇戰神海格力斯,底比斯聖軍,軍人熱血,男人浪漫。
吾係個個喜歡睇肌肉佬

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 Anonymous 於 22-7-2014 20:54 發表

我都覺得yo女容易,但要發展落去就難
Yo女係主要睇外表,睇果一刻既膽量,呢個我冇問題
比女仔yo都試過,只係我份人愛理不理,錯失良機

發展落去,就要睇個人話題夠唔夠,夠唔夠細心,經驗足唔足
成也timing ...
女仔話AA制就AA制,唔好爭住畀錢。
送人返屋企都係,話唔駛送就唔好送。
呢兩樣件事都足以致命。

引用:
原帖由 reniless 於 22-7-2014 21:54 發表

女仔話AA制就AA制,唔好爭住畀錢。
送人返屋企都係,話唔駛送就唔好送。
呢兩樣件事都足以致命。
但女仔好多時都口是心非
咁做既意思係?

第一次約會無需急進,亦無需急於表現,免得做成反效果。大家都是彼此摸索中,節奏慢點會比急進好。第一二步行得太快,你會為行第三步感到辛苦。

女人比男人要細心,敏感,成熟...這是從第一次M到開始的

要有一個輕鬆,自然的環境開始,對人太好比人一種有機心,無退路去拒絕的不安全感

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 22-7-2014 21:51 發表

http://www.douban.com/group/topic/8378087/   
我既冇所謂會係闊佬懶理,搵都唔搵

佢都講得岩既,冇所謂心態最起碼可以保護自己
早排去玩band show, yo左個女仔,直到拎whatsapp佢都好受落
但我之後whatsapp佢,佢冇覆到
拎住easy come,easy go既心態,係會冇咩hard feeling既
後來由一d途徑得知,個女仔覺得我黎得太快
呢個都係唔錯既經驗

wt is 黎得太快?

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 22-7-2014 22:47 發表
wt is 黎得太快?
即係我急左
不過呢d偶然相遇,唔拎電話就冇後事
我都只係叫佢夜晚返屋企要小心,禮貌only

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 22-7-2014 22:47 發表
wt is 黎得太快?
先仆野再談情

引用:
原帖由 Anonymous 於 22-7-2014 23:01 發表

即係我急左
不過呢d偶然相遇,唔拎電話就冇後事
我都只係叫佢夜晚返屋企要小心,禮貌only
咁偶然相遇正妹吾拎電話又可以做乜喎...

你個K屎算係好ga la

《河湟有感》司空圖

拎個電話就算係"yo左條女"
what個app就已經太快

引用:
原帖由 Anonymous 於 22-7-2014 23:19 發表
拎個電話就算係"yo左條女"
what個app就已經太快

扑埋先yo?

what is yo???

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 22-7-2014 23:31 發表
what is yo???
其實我本身唔知用咩字去表達呢個行為
只係我"聊”個女仔比人發現左,佢地用yo黎表達我既行為

諗諗下12月有機會又見到個女仔,到時應該尷尬到不得了
希望佢唔好認得我

發新話題