發新話題

比著你,你仲會唔會去馬

係!吾駛講...總之順其自然時而主動時而被動
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 Anonymous 於 23-7-2014 18:52 發表
好一個青春post,咁樣就比表哥污染
仲要扮我偶像t師兄d文筆

雖然今日冇得一齊企,但都有得傾兩句,仲要主動過我
似乎佢都想見到我 ,問我星期六、日洗唔洗返
唔知係咪佢對我都有好感呢
忠忠直直。。。唔郁等食 。。。恭喜恭喜

姿姿遊遊。。。洗頭一流

做個誠實好學的好孩子
"介唔介意幫幫手教一教我點媾妳? "

預防豬流感 勿摸活女人

引用:
原帖由 loveless 於 23-7-2014 23:38 發表
做個誠實好學的好孩子
"介唔介意幫幫手教一教我點媾妳? "
如果佢答”快點強姦我”點算

得返幾次見佢就要去第間舖幫手,都唔知會唔會調返黎

調舖咪重好 真係好傾問佢攞個電話有咩問題

我朋友個case中大鑊,公司不同,人工不同,省藉不同,職級地位不同,文化不同,工作不同,語言不同.連專登扮撞見時,次次都係啱啱擦身而過,從無眼神接觸.

樓主係好幸福的人

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 Anonymous 於 24-7-2014 13:55 發表

如果佢答”快點強姦我”點算

得返幾次見佢就要去第間舖幫手,都唔知會唔會調返黎
追你就追啦, 成個女人咁...
又呢又路..

引用:
原帖由 Anonymous 於 24-7-2014 21:33 發表

追你就追啦, 成個女人咁...
又呢又路..
係樂極忘形。

引用:
原帖由 reniless 於 24-7-2014 21:48 發表

係樂極忘形。
係樂極忘形x2

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 24-7-2014 22:16 發表

係樂極忘形x2
其實都仲擔心緊個fd會咩反應,
因為都成日見
唯有光明正大,其他人都唔可以閒言閒語

多謝師兄們教導,令小弟冇咁迷惘

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 24-7-2014 21:30 發表
我朋友個case中大鑊,公司不同,人工不同,省藉不同,職級地位不同,文化不同,工作不同,語言不同.連專登扮撞見時,次次都係啱啱擦身而過,從無眼神接觸.

樓主係好幸福的人
李朋友係咪即係你自己呀?

引用:
原帖由 tango1997 於 25-7-2014 00:08 發表

李朋友係咪即係你自己呀?
我吾係叫我朋友

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 25-7-2014 00:24 發表

我吾係叫我朋友
可憐的蘇師傅,這麼遠那麼近。

是誰在對岸 露台上對望
互傳著渴望 你熄燈我點煙
隔住塊玻璃 隔住個都市
自言自語地 共你在熱戀
在池袋碰面 在南極碰面
或其實根本 在這大樓裡面
但是每一天 當我在左轉
你便行向右 終不會遇見

http://m.youtube.com/watch?v=b1nA8J8RR1s

發新話題