27 12
發新話題

[認真] 遺憾

以前有都間書房,不過早就改為衣帽間。

引用:
原帖由 jeffreywo 於 7-1-2015 11:01 發表
之前我送曬d'目標'雜誌比CGF其中—個會員,原來佢係我母校其中—個職員,d書比d學生睇。

其實亦可以損比—d青少年或兒童中心,小朋友見呢d槍書—定覺得新奇有趣,曾加青少年人眼界,另外亦可留存多年,槍 ...
賣紙皮得好少,捐人仲好
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 7-1-2015 18:00 發表

賣紙皮得好少,捐人仲好
講起回收鋪就火狠滾

引用:
原帖由 Anonymous 於 7-1-2015 14:43 發表
今年既大目標係為公司賺取幾百萬既生意同做好招聘既工作,亦有一段時間要出差唔係香港,所以重新裝修過間屋,由一個兒童樂園變成一個書卷味重既屋企,至於d書&玩具一(不包括槍)有無師兄想要,不想浪費
唉! 我想開間樓上Cafe! 張我多年來收藏品放曬入去做裝飾! 我老婆笑住口潤我! 其實咪開間槍铺加結他铺加單車铺加气車零件铺.......咪即係雜價灘加杯咖啡同塊多士!

老婆話好呀! 等我一出門工作時就打開櫃門大平賣清倉!

引用:
原帖由 Anonymous 於 7-1-2015 14:22 發表
T師兄我諗你唔會對d雜誌,模型書,軍事書同lego有興趣
T師兄除左玩人妖,亦對d雜誌,模型書,軍事書同lego有興趣

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 051039 於 7-1-2015 18:18 發表

講起回收鋪就火狠滾
周c fu做乜咁多糟口呀

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 Anonymous 於 7-1-2015 14:22 發表
T師兄我諗你唔會對d雜誌,模型書,軍事書同lego有興趣
有興趣架

T師兄點拎比你先

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 7-1-2015 18:21 發表

T師兄除左玩人妖,亦對d雜誌,模型書,軍事書同lego有興趣

咁多T師兄你咪射錯。。。小心天台失火。。。!

引用:
原帖由 m11.man 於 7-1-2015 18:49 發表
T師兄點拎比你先
你懂的

引用:
原帖由 m11.man 於 7-1-2015 18:49 發表
T師兄點拎比你先
引用:
原帖由 tango1997 於 7-1-2015 18:52 發表

你懂的

《河湟有感》司空圖

天下冇不散之延席

27 12
發新話題