發新話題

新手求介紹war game 場地 >_<

引用:
原帖由 biohazard 於 29-1-2015 15:15 發表
唉,啱啱睇過一d 室外場,好似唔太夾到個場嘅條件…
最重要係,我哋一開始諗住係室內場,好難先夾好咗d 時間,
如果再改時間應該有更多人去唔到T-T

有冇d 啱嘅室外場 ...
你依家至book下星期六?....祝你好運。。。。有就室內室外拿拿淋落訂先啦。。。旺場日子。

引用:
原帖由 tango1997 於 29-1-2015 15:42 發表

你依家至book下星期六?....祝你好運。。。。有就室內室外拿拿淋落訂先啦。。。旺場日子。
唔係呀,係下個月
新年假之後

新手一SEARCH 就搵到O黎LEE度開POST, LEE度真係咁HIT?

女仔新手.....玩D新D光猛D O既 室內場會舒服D, 好似PAT PAT FORCE?

引用:
原帖由 lppl 於 29-1-2015 15:58 發表
新手一SEARCH 就搵到O黎LEE度開POST, LEE度真係咁HIT?

女仔新手.....玩D新D光猛D O既 室內場會舒服D, 好似PAT PAT FORCE?
IF... 係我最_想_9既場

引用:
原帖由 biohazard 於 29-1-2015 15:43 發表

唔係呀,係下個月
新年假之後
要注意事項...室外場有d野戰場旅遊車要自己俾錢另外搞。。。不包括租裝備及人頭錢

室內場...亦有d係一個戰區...同時有兩三班客人輪候等打game....比左4個鐘頭錢。。。玩左兩個鐘頭都冇但係就夾埋等左兩個鐘。。。仲要得一隻彈匣同一樽BB彈比你地。。。無槍。。。因為距地唔夠槍。。。死左比另外一班輪候既人玩。。。所以你想揸住支槍影張相都有困難。。。。btw....book乜刀好。。。記住問多D同肯定D。。。我唔想新手對wargame失去興趣!

重記得第一次同班同事租槍玩(有幾個女同事), 問佢俾MP5 我地玩佢就話係俾細路O既, 俾D好X重O既國狗槍我地玩...

最重要記得帶手套(勞工都好過冇), 唔係個個場都提供, 打中手指驚你以後唔玩

引用:
原帖由 faihk 於 29-1-2015 14:32 發表

打室外, 記得帶定夠勁既蚊怕水 & 穿長衫長褲... 唔係...
點止。。。你預左個人有急事要走先唔洗諗。。。一係自己揸車入。。。荒山野嶺。。。無車走。。。比狗追

引用:
原帖由 tango1997 於 29-1-2015 17:43 發表

點止。。。你預左個人有急事要走先唔洗諗。。。一係自己揸車入。。。荒山野嶺。。。無車走。。。比狗追
田夫仔電話都收唔到喎!

講真,新手試打WARGAME 我只會介紹室外場,CQB 新手玩多數痛到有幾件以後唔玩... 自己打CQB 都會著厚衫,始終1 J 槍3 米打落身同30 米打落身真係差好遠
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 faihk 於 29-1-2015 17:45 發表

田夫仔電話都收唔到喎!
痴線。。。收大六台刀不知幾勁

引用:
原帖由 tango1997 於 29-1-2015 17:51 發表

吓 !? 未試過喎真係... BTW, 香港打長途返香港咩?

引用:
原帖由 tango1997 於 29-1-2015 17:51 發表

我以前去打變國際漫遊,有次打game聽咗個電話,張單即刻貴百幾蚊

引用:
原帖由 m11.man 於 29-1-2015 18:42 發表

我以前去打變國際漫遊,有次打game聽咗個電話,張單即刻貴百幾蚊
。。。溝女

I like w28

引用:
原帖由 ae86kelvin 於 29-1-2015 19:44 發表
I like w28
good...

發新話題