52 1234
發新話題

散彈一問

散彈一問

想請教下C兄打WARGAME如果用散彈好吾好用?
入氣會好過手拉好多??

THX^^

用黎打 cqb,都係玩個feel

睇下你買邊支啦,用彈匣個種打CQB殺傷力幾勁下,但如果用彈殻個d都唔知打一下執返定完game先執

話之佢好唔好用
照買啦, 橫掂遲早都係會買...
落場的話親身試過自然有答案

如果有時間我想整呢支添

引用:
原帖由 loveless 於 27-2-2015 20:24 發表
話之佢好唔好用
照買啦, 橫掂遲早都係會買...
落場的話親身試過自然有答案

如果有時間我想整呢支添
我就話呢枝好玩D

打室內場時由得啲殻周圍飛!打完每場致拾!咁致爽呀!

C兄D散彈真型.....我想問下簡單果D Jei....

引用:
原帖由 rho837 於 27-2-2015 21:58 發表
打室內場時由得啲殻周圍飛!打完每場致拾!咁致爽呀!
最慘唔係自己友打,join唔識個d,一係比人執咗,一係比人折磨

引用:
原帖由 ContractKiller 於 27-2-2015 22:14 發表
C兄D散彈真型.....我想問下簡單果D Jei....
我諗好視乎你要唔要用彈殼, 及決定用邊種發射系統

散彈槍由手拉一下射一粒BB, 到入C02 彈殼, 有好多唔同發射系統
"簡單"唔算係好具體化既形容詞
好難比意見

引用:
原帖由 loveless 於 27-2-2015 22:38 發表

我諗好視乎你要唔要用彈殼, 及決定用邊種發射系統

散彈槍由手拉一下射一粒BB, 到入C02 彈殼, 有好多唔同發射系統
"簡單"唔算係好具體化既形容詞
好難比意見
我見有手拉一射三如Spark12,有支好似一射12,不過吾記得係咩

引用:
原帖由 m11.man 於 27-2-2015 22:35 發表

最慘唔係自己友打,join唔識個d,一係比人執咗,一係比人折磨
好慘.....==

引用:
原帖由 ContractKiller 於 28-2-2015 00:13 發表

我見有手拉一射三如Spark12,有支好似一射12,不過吾記得係咩
MARUI 研發的東西,手拉彈弓打1J 都冇但已經拉到叫救命,後來國狗有COPY
今時今日如果玩拉一打三應該玩MARUI GAS SHOTGUN,直飛距離足30 米

至於想玩超散的就是APS 跳殼,一次飛十粒BB出黎以上,但打唔遠
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

我諗pps果隻用跳殼應該都唔會太散
因為佢有內管既

到依家都好似冇咩人幫呢枝野做開箱

引用:
原帖由 jn_jona 於 28-2-2015 00:44 發表

到依家都好似冇咩人幫呢枝野做開箱
因為未出糧~

其實老馬個枝好抵買
點解?
因為佢接近甚至超越真槍射程囉
利申:想買PPS

52 1234
發新話題