發新話題

SMG一問

引用:
原帖由 ContractKiller 於 11-3-2015 18:59 發表

我係緊急時要好快分開番兩支...==
2件快拆座倒轉裝已經可達到你要求, 乜槍都得

引用:
原帖由 ContractKiller 於 11-3-2015 19:00 發表

真係無得諗?
唔係唔得,但WARGAME界入面可以去到同師兄你相同程度的玩家真的唔多,
大家都比旁人的觀念同很多不必要的枷鎖去限制左想像力,跟本未夠層次去玩呢D 概念前衛既兵器,所以冇人教到你或者比到SAMPLE 你參考,
師兄係時候領導時代,謝謝。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

師兄難道不用考慮近戰及入屋???
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 11-3-2015 20:47 發表
人地話試下用sl9打cqb

引用:
原帖由 051039 於 11-3-2015 21:55 發表

好奇咩?。。。人槍合一,sg1刀殺幾件啦

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 11-3-2015 20:47 發表
引用:
原帖由 051039 於 11-3-2015 21:55 發表

引用:
原帖由 tango1997 於 11-3-2015 22:21 發表

好奇咩?。。。人槍合一,sg1刀殺幾件啦
死未死law,至少比左錢係用自己支愛槍ma~

引用:
原帖由 ContractKiller 於 12-3-2015 00:15 發表

c兄想法雖然新穎,但比到我啓發:
1.玩槍呀嘛,當然係鍾意先去玩
2.贏輸不重要,投入才重要

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

Bizon啦, 其他D匣都係棘

附件

12-3-2015 02:11

引用:
原帖由 ContractKiller 於 12-3-2015 00:15 發表

其實師兄咁有主見唔洗問我地呢D 凡FULL 俗子既...
D 凡FULL 又話唔實用又話重又話CQB 用唔到又盛,船頭驚鬼船尾驚柒,都唔知怕嘜...
最緊要自己鐘意呀師兄,唔洗理人點睇,我有個朋友UNDER BARREL支MGL 照打,平均一場殺25~50 件,拍埋UTIP 上網,D 鬼佬睇到眼都凸埋,而家好似有15 憶點擊率了。

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 12-3-2015 09:04 發表

D 凡FULL 又話唔實用又話重又話CQB 用唔到又盛,船頭驚鬼船尾驚柒,都唔知怕嘜...
最緊要自己鐘意呀師兄,唔洗理人點睇,我有個朋友UNDER BARREL支MGL 照打 ...
你朋友響非洲一個打十個
你睇下呢碌係o米佢支sidearm?

引用:

最緊要自己鐘意呀師兄,唔洗理人點睇,我有個朋友UNDER BARREL支MGL 照打 ...
MGL配長匣G3,火力夠哂猛

引用:
原帖由 loveless 於 12-3-2015 11:12 發表

你朋友響非洲一個打十個
你睇下呢碌係o米佢支sidearm?
可否介紹下下掛枝野係咩,細佬見識少

引用:
原帖由 051039 於 12-3-2015 11:30 發表

可否介紹下下掛枝野係咩,細佬見識少
是2010年電影RED 內John Malkovich 所用的槍.
Smith & Wesson 629 加鋸短改裝的 Cooey 84 散彈

http://www.imfdb.org/wiki/RED#Sm ... ngle_Barrel_Shotgun

嗯,樓主或者可以從以下幾點再思考一下

1.樓主這個設計想追求的設計目標是?

2.除了現行設計有沒有其他設計也能達到相同效果?

3.而現行設計的可實現性是?
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:

你個fd個支乜野泥架,造型咁殘暴不仁既???

求多圖

《河湟有感》司空圖

發新話題