60 1234
發新話題

SMG一問

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 13-3-2015 15:04 發表
點解吾徒手㩒開底火???
我試過啦.. 原來會痛的._.|||

佢個設計係推底火郁D 鋼珠退開,之後個活塞一夠位就會脫離撞開,色放GAS,
撞開果下係隔住底火撞向手指,隔山打牛但都痛
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

整支清兵竹火銃,入面用撞針打底火,應該好過引
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

火繩有得玩火好似都唔錯喎

呢支好~雖然唔係SMG, 我落過CQB, 無問題, 又唔重

附件

14-3-2015 20:34

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 14-3-2015 20:34 發表
你海怪咁大舊, 梗唔覺重啦!!

引用:
原帖由 jacko 於 14-3-2015 20:34 發表
手臂同249 槍身一樣粗
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

打GAME定打異形?

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 14-3-2015 22:45 發表
打GAME定打異形?
打Game有異形
打異形Game

PS:打異形就唔用M249啦,5.56邊夠力,梗係用M134啦

引用:
原帖由 Dave 於 14-3-2015 21:12 發表

手臂同249 槍身一樣粗
無咁粗∼錯覺嚟啫

引用:
原帖由 051039 於 14-3-2015 23:20 發表

打Game有異形
打異形Game

PS:打異形就唔用M249啦,5.56邊夠力,梗係用M134啦
你打過異形咩?你又知5.56唔夠力?

引用:
原帖由 jacko 於 14-3-2015 23:25 發表

你打過異形咩?你又知5.56唔夠力?
禾睇戲人地用M134

引用:
原帖由 051039 於 14-3-2015 23:29 發表

禾睇戲人地用M134
禾睇戲人地係用10mm 無殼穿甲彈o架

引用:
原帖由 051039 於 14-3-2015 23:29 發表

禾睇戲人地用M134
打變形金剛都係5.56啫∼

附件

15-3-2015 00:27

曬黑D,D女見到你咪出唒water

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 15-3-2015 00:46 發表
曬黑D,D女見到你咪出唒water
錦到時就變"濕"Machine巾啦

60 1234
發新話題