42 123
發新話題

求教救回金身刮蝕情況 (更新進度15/3)

回覆 30# 的帖子

玩手槍

引用:
原帖由 reniless 於 24-3-2015 15:42 發表
玩手槍
不如你講下你玩緊乜槍。。。係度識左你三年,除左BL時裝,,牛仔褲同鞋。。。真係未聽過你講過一次槍喎
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 24-3-2015 16:56 發表

不如你講下你玩緊乜槍。。。係度識左你三年,除左BL時裝,,牛仔褲同鞋。。。真係未聽過你講過一次槍喎
oec左手槍
OGC右手槍
你鐘意邊枝槍
我講過再唔會喺到講拳頭同枕頭呀
---
講其他,煮飯洗衫,湊仔女,旅行影相都可以

oec.OGC

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 24-3-2015 19:10 發表
oec.OGC
將個頭逆時針轉450度或者將個MON順時針轉90度

引用:
原帖由 Pvt.King 於 24-3-2015 19:37 發表

將個頭逆時針轉450度或者將個MON順時針轉90度
我明啦

《河湟有感》司空圖

大夫,塊鐵片有冇得捽令,對雞毛擺到發黑。

附件

24-3-2015 21:17

你用乜野捽過?塊鐵片係電鍍嗎?

《河湟有感》司空圖

德國省銅膏 五金鋪

《河湟有感》司空圖

我買反嚟就無理過佢,無搞過。
係唔係電鍍真係唔知,
記憶中,原先係成塊鏡咁反晒光嘅。

你比我,即場同你捽,甘連膏錢都省番

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 reniless 於 24-3-2015 19:01 發表

oec左手槍
OGC右手槍
你鐘意邊枝槍
我講過再唔會喺到講拳頭同枕頭呀
---
講其他,煮飯洗衫,湊仔女,旅行影相都可以
聽聞塗/射/滴。。。D有蛋白質既飛機油可解決。。。你試左未?

42 123
發新話題